Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 14 din 14

Subiect: Selectie directoare web

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de palaghianu Vezi Post
    In cat timp ai urcat pe 25? Daca ai urcat repede, nu e de mirare ca ai cazut. Ai parte de un fel de boost pentru inceput si dupa, in doar cateva zile google iti gaseste imediat locul. Eu am un site de un an si pe cuvinte putin competitive, cu link-uri si articole multe abia de am ajuns pe 10-15.
    Nu da nici un disavow pentru doua link-uri. Se exagereaza deja cu folosirea tool-ului asta. Bineinteles, daca este de parere ca sunt link-uri problema, poti face asta.

Incepe sa aduci link-uri din surse diferite si treptat. Fa o pagina de facebook pentru site, publica zilnici articolele si acolo, mai cere la 2-3 prieteni sa te lase sa scrii un blog post cu un link do-follow, inscrie zilnic in 2-3 directoare web, publica comentarii pe alte bloguri (vezi dofollow.ro), publica saptamanal 2-3 articole in directoare de articole cu ancore diversificate si o sa urci, dar nu de azi pe maine.
    detaliat sfat am luat deja notite dar directoarele de articole sunt o durere in cot... in sensul ca ownerii nu prea se spetesc sa citeasca articolele postate. am vazut pending pe advertoriate.net de pe data de 1.03.

am dat si disavow deoarece acele directoare se cam potriveau descrierii lui "haos" din postul de mai sus

haos:

de doua luni aproximativ
    site-ul se ocupa de vanzari camere supraveghere si sisteme securitate (nu pot pune link deoarece sunt prea nou) dar il gasiti in profil daca va intereseaza acest aspect
    initial m-am bazat pe seo on page (si tind sa cred ca am facut o treaba bunicica)
    actiuni: (in afara de directoarele despre care am vorbit), am postat articole, am facut clipuri si le-am postat pe youtube (pentru trafic), am facut pagina fb pe care postez (cam o data la doua zile cate ceva. acum fiind descurajat de ce s-a intamplat n-am postat nimic). In rest cate un comment pe blog, forum si cam atat

Citat Postat în original de S. Stefan Vezi Post
    Sunt doar cateva criterii. Lista poate continua. Trebuie sa variezi.
    Bun, data viitoare daca ma apuc de inscrisul in directoare web am sa recitesc postul tau cu mare atentie (momentan ma reorientez)

palaghianu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    23rd June 2011
    Vârstă
    31
    Posturi
    315
    Putere Rep
    28

Implicit

"directoarele de articole sunt o durere in cot..."

Referitor la asta, poti vorbi cu detinatorii daca nu se aproba. Advertoriale.net e al userului @Dan de pe forum si cel mai probabil exista o problema daca articolul respectiv daca nu a fost aprobat. Daca te intereseaza sa mai publici, contacteaza-ma si iti dau o lista bunicica.

Chivu Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.128
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu NU recomand inscrierea in directoare, care cer link reciproc, prin creearea unor alte pagini din interiorul siteului!
    Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila

GabriELoS este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    202
    Putere Rep
    0

Implicit

palaghianu:

Ideea este ca erau articole in pending de pe data de 1.03, iar eu daca am trimis spre verificare pe data de 19.03 sigur asteptam o luna, doua asa ca l-am sters singur si l-am pus pe un alt site de articole unde s-a aprobat mult mai repede (deci nu incalcam nicio regula de redactare)

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. criterii selectie micronisa
    De meetzah în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th July 2012, 20:09
  2. Selectie bloguri pt spam?
    De Sorin Frumuseanu în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th February 2012, 08:17
  3. Selectie In Mysql
    De CrazyDogster în forumul Server side
    Răspunsuri: 8