Nu o lungesc, acesta este: Articole, Stiri, Evenimente mult succes la postare si sper sa va fie de folos.
Nu o lungesc, acesta este: Articole, Stiri, Evenimente mult succes la postare si sper sa va fie de folos.
daca nu aprobi manual, in 10 zile ai 5000 articole spam![]()
Nu este al meu, el exista de mai bine de 1 an si din cate stiu de la proprietar, inca de atunci este pus pe auto, si nu e plin de spam, inca![]()
Cum sa fie cand iti cere absolut toate datele personale sa te inregistrezi. Nu mai pun ca nu poti sa pui link in articol...
P.S trebuia sa-mi mai ceara si cnp-ul si era tot.
Probabil ca de-asta nu e plin de spam. O sa ii sugerez sa poti pune link in articol, si dofollow, si sa mai scoata din cerintele de la inregistrare.
cnp? lolprecis este si autorizat sa colecteze date personale, nu?
Nu fiti carcotasi. Apreciez ce ati spus voi aici, intradevar, are de lucrat la script, dar macar nu face parte din herghelia de directoare de articole care impart acelasi script, e ceva diferit.
Corect, daca are de mers de la Bucuresti la Ploiesti, n-o ia pe DN! ca toti prostii, o ia pe ruta Buzau-Brasov si te lasa pe la Sinaia.
Oricum, e interesant si fara link in articol, spunea cineva ca ii apar in GWT mentiunile fara link. Poate pe asta se bazeaza si acest director.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)