Creati-va email-uri valabile pentru 24 de ore.
Si ati scapat de grija.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Care credeti ca este cel mai bun director romanesc?
nu stiu la ce te referi cand spui cel mai bun, insa toate sunt la fel, sunt directoare. difera pr, cat de mare, daca transfera sau nu. toate sunt importante, baza seo.
... greu de spus... eu cred ca aici e vorba mai degraba de ceea ce prefera fiecare : uite, de exemplu, unii proprietari de site-uri nu suporta sa se inregistreze pentru a-si inscrie site-ul sau sa puna link reciproc obligatoriu... din punctul lor de vedere comparat cu punctul de vedere a celor care accepta sa se inregistreze si sa puna back link aceleasi directoare li se vor barea "the best" celor din urma...
Director web nou: transmite pr, pui backlink ai link partener (apare primul in categorie si primul la cautarea unui cuvant cheie aflat in descriere/titlu/link)
linkpedia .ro
Ce ai folosit pentru director ? Intreb asta pentru ca-mi pare cunsocut dar nu stiu de unde sa-l iau...
O remarca daca-mi permiti : pune adresa site-ului si inainte de a ajunge la detalii despre site... nu stiu daca ma exprim clar... dar sper sa intelegi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)