Versiunea ei mult mai actuala, actualizata si complete o gasesti si aici:
http://forum.seopedia.ro/directoare-...romanesti.html
Versiunea ei mult mai actuala, actualizata si complete o gasesti si aici:
http://forum.seopedia.ro/directoare-...romanesti.html
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Am creeat o lista cu peste 600 de directoare romanesti, verificate si cu Page Rank la zi. Lista se poate utiliza gratuit pe siteul End Soft Design. O gasiti la posturile din seo - lista directoare web romanesti. Daca aveti sugestii pentru imbunatatirea ei le astept cu placere, sper sa va fie de folos. Astept pareri si critici
Utilizare placuta,
gotic
Cel putin foarte very extrem de interesanta.
Felicitari
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Oricum astept sugestii ca sa transform pagina respectiva intr-o unealta cat mai utila pentru toti cei care au nevoie de asa ceva.
Va ramane <<<mereu>>> free si cred ca asta este foarte important.
In momentul de fata un coleg de-al meu verifica toate directoarele ca sa avem informatii cat mai clare despre cele care ofera transfer de PR, cer cont sau linkback obligatoriu.
Merci,
gotic
Ceva de genul asta incercasem sa fac cu Directoare web romanesti - resurse web
Din burta nu am bagat, asa ca a cam murit proiectul.
Chiar ma bucur ca ti-a venit ideea.
Mi se spunea 1nesco
Pentru ca folosesc motorul wordpresului in spate si nu pot insera prea usor alte php-uri in posturi.
Asa ca am construit separat in php modulul pentru directoare cu facilitatile pe care le-am considerat utile si functioneaza foarte bine prin iframe-ul inserat. Singura problema ar fi ca sunt foarte multe directoare si dureaza ceva pana se incarca, in cazul asta iframeul te ajuta sa nu te uiti la o pagina goala, teoretic pana arunci un ochi pe post se incarca toata lista fara sa observi.
Daca te ingrijoreaza indexarea in google, te asigur ca vede si indexeaza foarte bine iframeul. Momentan este prea proaspat, dar va aparea ca o pagina normala pentru motoarele de cautare, am mai experimentat treaba asta.
Ai unele informatii utile pe siteul tau. In orice caz am incercat sa abordez cat mai compresat informatiile legate de PR, Transfer PR daca cer linkback sau ai nevoie de cont. Am pus si niste filtre care sper sa fie utile: daca nu ai de gand sa pui linkback pe siteul tau alegi NU la optiunea de linkback si scapi de toate alea care cer asa ceva, la fel si cu cele care iti cer cont.
Iar din burta nu este nici un director, ne-au luat cateva zile sa le verificam si acum le folosim iar pe masura ce facem inscrieri vericam si informatiile legate de transfer de pr, cont sau backlink ca sa fie absolut toate la zi.
Sper sa nu ma laud degeaba, chiar sa fie cea mai completa lista de directoare web romanesti.
Da doamne
Eu am cerut sa-mi trimita datele pe e-mail, doar asa le pun, daca trimit.
Pana acum... nimic de atata timp. Dar asta e.
Nu e un proiect care tre neaparat sa aiba si succes si ma bucur ca ai tu si echipa ta timp sa va ocupati de asta.
Mi se spunea 1nesco
gotic,
vad ca vazand lista mea ai remarcat in threadul meu ca trebuie sa faci si tu o lista
http://forum.seopedia.ro/directoare-...html#post54728
Ma bucur ca ai facut o lista insa,
Lista ta este copie la toate listele de pe net (incluzando) pe a mea. Problema ca in afara de lista mea, putine sunt actualizate odata la cateva vile. Cuvintele cum ca sun verifcate de voi e falsa, lista contine directoare care sunt de MUUULT moarte. Uite asa luat din notitele mele cateva exemple legate de "lista ceea mai completa" originala care o propui:
addurl.la-start.ro/ - nu merge de FOARTE mult timp inscrierea
underclick.ro/director-web.html - de 6 luni nu mai merge
anunt.auto.ro/director - o mers cateva luni doar, acuma e un placeholder
bazzar.apropo.ro/adauga-anunt - e anunt nu director
cauta.rosite.ro - nu merge
portal.adstart.ro/odp/odp.php - e defapt linkuri din DMOZ fara optiune sa adaugi, deci nu se poate folosi
director.domedia.ro - are trojan de 10 zile, IE crapa, antivirusul urla
director247.lx.ro - nu merge inscrierea, e doar un placeholder facut
fotografx.3x.ro - nu este director, este o galerie de imagini
free-web-directory.info - nu este director romanesc, nu are sectiuni in romana, accepta doar engleza
imobiliare.bizcity.ro - site de imobiliare
jocuri.itbox.ro - site de jocuri, nici un director
phantoms.ipn.ro/links.php - 100 de popups, e un farm link in care nu poti inscrie
titanse.3x.ro - duce la fotografx.3x.ro care nu este director
webdirectory.hi24.ro - este defapt top300.ro, deci dublat
1stdirectory.uv.ro - arata a director INSA nu este, arata dar daca nu lai incercat nu ai cum sa vezi daca poti inscrie
adbanner.ro - e marcat din octombrie la mine in baza de date ca mort
afacerimedicale.ro - dead, mort
apropo.ro - nu mai este director de mult timp
blogs-collection.com/ - e un director de bloguri IN ENGLEZA
bucharest-guide.ro - nu este director, nu se poate inscrie
business-cream.ro - nu este director, nu se poate inscrie
etc etc (pot continua in lista fara nici o problema)
O lista copiata si compilata din mai multe lista este egal cu 0. Daca iei 2-3 liste ajungi la lista ta insa pierzi din vedere un aspect. Eu imi verific lista mea manual, lista de mai sus prezentata este o lista pusa la gramada cu directoare care nu mai sunt active de jumate de an.Iar din burta nu este nici un director, ne-au luat cateva zile sa le verificam
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 31st January 2008 la 02:15. Motiv: nu merita directoarele de mai sus hotlink
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)