O lista de Directoare Web cu Page Rank 5 si mai mare:
pcalba.ro/lista-directoare.php
O lista de Directoare Web cu Page Rank 5 si mai mare:
pcalba.ro/lista-directoare.php
Cred ca ar trebuii puse la directoare straine,dar multumesc pentru ele oricum.
A incercat cineva lista asta? si daca da... in cat timp aproba link-urile ? Pentru multe de afara accepta foarte greu... Mersi
Salut, am incercat eu cateva dintre ele in urma cu ceva vreme. Aprobarea am primit-o in maxim 2 saptamani. Doar la 1 director web mi-a aprobat in aproape 1 luna ..
Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.
probabil ca trebuie sa ai site cu continut in engleza ca mie pe romana nu mi-a aprobat niciunul desi am postat acum vreo 2 luni
am incercat si eu cateva din ele chiar de accepta
Daca inscriu site in limba romana in directoare in limba engleza o sa urc in google pe un cuvant in romana?
Bine o sa inscriu si in cateva straine sa vad ce se intamplaDar imi accepta continut in limba romana?
ARADEAN... iti recomand un exercitiu al mintii: CITESTE, nu doar intreba. Varsta nu mai e o scuza. Sunt directoare atat de diferite, cu politici si reguli diferite, unele accepta, altele nu, unele chiar au categorii speciale pentru limbi anume. CITESTE si vezi ce accepta fiecare.
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)