a disparut directorul ?
RIP ()
ce viata scurta a avut ......
pacat
Directorul l-am sters pentru ca aveau probleme cei de la server si ma enervau.
Pentru cei care aveau linkuri in footer , le-am trecut pe un forum nou , conditiile de afisare si perioada fiind aceleasi:Forum.
Multumesc pentru intelegere.
Lasati acest topic sa moara va rog.
si acest forum va muri la randul lui. Vrei sa faci doar proiecte de 10 zile si apoi tot le schimbi ? Asa de scump e un domeniu ? .info era la vreo 1 dolar si 20 centi ,host gratuit ofera siteulmeu.com . E mult 50 mii pe an ,daca nu dispui de mai mult ? Fara suparare...
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Te-a bagat cineva in seama?
Stai linistit in banca ta si vezi-ti de proiectele tale ca nu ne-am tras de sireturi amandoi.Daca vezi ca nu iti raspund la mesaje apoi gandeste-te ca pentru mine esti multimea vida.
Ca m-am saturat de tampeniile care le zici.
Da nu am bani,nu am 50 de mii pe an adica 500 de milioane vechi ce sa fac asta este.Nici macar netul nu am de unde sa-l platesc stau langa Mc'Donalts si prind wireless si curent i-au de la dinamul de la bicicleta.
Acum sssssttttt,oamenii dorm...
Acuma serios.Nu mai am chef de posturile tale dupa ale mele,mananca-ti mamaliga ca nu pot permite oricarui mucos sa se ia de persoana mea.
Exista si optiunea 'REPORT'
Report pentru ce? Pentru ce mai postezi proiectele aici daca nici 2 saptamani nu tin? Te enervezi,dar e adevarat.
proiectul numarul 1 : http://www.invatam.net/library-bibli...ca-t-5604.html , a picat.
proiectul numarul 2 : acest director,care la randul lui a decedat prematur.
Proiectul numarul 3 cat crezi ca va tine?mai mult de o luna? putin probabil ... Si inca ceva,daca ai zis ca oferi niste linkuri gratuit , macar tine-te de cuvant .. dar unii oameni nici macar asta nu au ....
1.Biblioteca electronica nu a picat,am inghetat subdomeniul ,avea pr 2 si pot sa deschid din nou biblioteca.Asa ca : foarte prost inteles.
2.Directorul era hostat pe un server foarte prost,nu stiam si m-am riscat.
3.Daca am zis ca adaug linkuri gratuite si s-a ivit o problema de la server ce vina am eu.Si cu toate aceste acea clasa de linkuri este afisata pe un site.Citeste mai bine.
4.Suntem off-topic cap de guma ce esti.Am rugat sa fie lasat sa moara topicul dar tu vezi in crucis.
5.Bye-bye ma plictisesti.
Scuzati iesirea dar ma enerveaza pamatuful asta.
1. biblioteca e pe host free : http://www.ace.st/ la fel ca si Market Online , la fel ca siteurile alea cu forumotion.com si nu mai stiu eu.
2. De cand hostul free e foarte bun ? http://hostei.com/ si nici macar domeniu nu avea,deci no point
4. cap de guma esti tu ma,vezi-ti de limbajul tau, se pare ca tu nu ai cei 7 ani de acasa
5. Stii sa zici bye-bye ? Ne uimesti .
V-ati raportat reciproc. Aveti amandoi o infractiune.
Pe viitor, incercati sa rezolvati conflictele pe alte cai decat pe SeoPedia.
Ce va tot ciorovaiti pentru un subiect de cacat. Macar daca era ceva serios.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)