Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: inscriere in directoare pe bani

mariuslmm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit inscriere in directoare pe bani

Intalnesc tot felul de indivizi care ofera servicii de inscriere in directoare. Isi fac diverse pachete si le pun un pret. Nu vreau sa jignesc pe nimeni. Probabil nu e general valabil, dar tot primesc cerere de inscriere in directoarele mele pentru asemenea siteuri.

Intrebare: fratilor va laudati ca inscrieti manual siteuri in directoare web. Credeti ca asta este singura conditie pentru ca un site sa fie acceptat?

Cam toate directoarele au "neste" reguli pe acolo. Daca voi nu le respectati (sau cel putin sa le cititi) cand va inscrieti propriul site ce sa mai vorbesc cand inscrieti siteurilor potentialilor clienti.

Siteurile inscrise de voi au toate aceiasi finalitate: DELETE

Aviz amatorilor.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de mariuslmm Vezi Post
    Cam toate directoarele au "neste" reguli pe acolo. Daca voi nu le respectati (sau cel putin sa le cititi) cand va inscrieti propriul site ce sa mai vorbesc cand inscrieti siteurilor potentialilor clienti.
    Asta ar mai lipsi sa citim regulile fiecarui director in parte. Ar mai fi o idee sa ii verificam toate link-urile sa vedem daca are vreounul P0rn0 si eventual sa-l ajutam cu acceptarea de site-uri. Inteleg ca ai niste directoare de calitate, dar gandeste-te la timpul pierdut.

Nu fac parte din categoria celor cu servicii de inscriere insa n-am citit niciodata regulile directoarele si am un success rate de 80%. Pentru ce le-as citi? 80% au aceleasi reguli si 50% nu le au nici macar traduse. Mai raman cateva directoare pe care le numeri pe degete.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu le citesc la majoritatea si iti spun sigur ca nu e timp pierdut.

Imi notez exact la directoarele unde nu are rost sa inscriu. Asa ca nu e nevoie sa citesti reguli decat o singura data la un director. Asa sti si nu inscri de nebun situri acolo si de fiecare data ala ti le sterge. Asa economisesti si tu si el timp.

E posibil sa pierzi acelasi timp sau mai mare daca nu le citesti.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    32

Implicit

Da aici ai dreptate, insa si regulile astea se schimba dupa cum bate vantul. Cati nu sunt care pun reciprocal obligatoriu dupa ce iau si ei PR3-4? Pe .ro eu zic ca nu se merita sa le tot verifici sa le citesti regulile. In fond si la urma urmei sunt doar 300 de directoare mari si tari. Nu stiu cat ai de pierdut daca 30-40 nu te accepta.

In schimb necitirea regulilor are si avantaje. Sunt multi care au Link reciproc obligatoriu. Tocmai de aceea multi incep sa-i ocoleasca. Daca nu are detectare automata a link-ului reciproc ai sanse 50% sa ti-l accepte. Astfel ai castigat un link intr-un director mai putin aglomerat fara sa citesti regulile.

Eu cred ca aici gresesc cei care cumpara serviciile. Nu gresesc cumparandu-le ci gresesc pentru ca nu le pun la dispozitie prestatorilor o lista cu directoarele unde vor sa le apara link-urile.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Ideea e ca una e sa stai sa citesti toate regulile si alta e sa verifici cateva de baza. Daca te ocupi cu inscrierea in directoare se presupune ca deja sti regulile general valabile.

Si totusi cand ti se mai baga in fata printr-un popup sa le vezi ca sunt 3 reguli mari si tari si tu continui sa le ingnori...

Nu zic, fiecare face ce vrea, dar daca ai pretentii ca oferi servicii de calitate de inscrie manuala in directoare, macar te asiguri ca linkurile insrise de tine sunt si acceptate. Pentru asta iei bani si atunci te apuci si citesti si reguli

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    36

Implicit

Recordul meu cred ca este de vreo 30 de site-uri inscrise de un singur utilizator si neaprobate. Am specificat principalele conditii pe larg. pe pagina principala de inscriere si pe scurt pe cea cu formularul. Din cate am observat in peste 50% din cazuri acele conditii sunt puse degeaba pt. ca nu le citeste nimeni.

Daca utilizatorul nu are chef sa indeplineasca niste minime conditii, sa-si editeze singur descrierea site-ului, sa puna semnele de ortografie cum trebuie, oare de ce ar avea impresia ca eu sunt obligat sa-i accept "mizeria"?

Din ce am vazut eu as prefera sa-mi inscriu singur site-ul in directoare web decat sa las pe altcineva sa faca lucrul asta.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    38

Implicit

În primul rând nu văd ce-i rău în stabilirea unor pachete. Aşa măcar ştie clientul pentru ce plăteşte: pentru submiterea site-ului în X directoare (din care site-ul poate fi ulterior aprobat în maxim X şi minim zero). În al doilea rând eu zic să nu generalizăm prea grav. Un om care a înscris 10 site-uri într-un director, iară după două luni toate site-urile i-au fost respinse, dacă are obraz sare de aici înainte peste acel director, ştiind că nu-i va aduce nimic clientului.
    Şi în al treila rând

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

subscriu w!ll

Ii zici sa nu scrie numai cu capslock si el asta face..

Nui nimic rau la pachete Ziceam si eu asa. E bine sa isi faca pachete. Altundeva ducea postul meu; nu la pachete.
    Ultima modificare făcută de mariuslmm; 24th February 2009 la 14:42.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    36

Implicit

De multe ori ajungi sa-ti dai seama de calitatea acelui site, doar din descrierea furnizata...

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    30th April 2007
    Locaţie
    Craiova - Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    289
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de w!ll Vezi Post
    De multe ori ajungi sa-ti dai seama de calitatea acelui site, doar din descrierea furnizata...
    Exact. Si iti dai seama si daca a citit regulile tot tupa ce desriere da... In 98% din cazuri e inutil sa te mai uiti pe site

doro si imi si garantezi ca acele siteuri in care tu inscri de banii aia imi accepta linkul?
    Ca asa iti inscriu si eu in cate mii de directoare vrei tu.. asta nu inseamna ca tu o sa si ai linkul acolo vreodata.

Intreb asa din curiozitate, nu ca as avea ceva cu tine. Oferta ta pare ok. Nu promitii 1000 de directoare cel putin ca altii.
    Ultima modificare făcută de mariuslmm; 24th February 2009 la 14:50.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inscriere directoare
    De demonbogdan în forumul Utile
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th October 2009, 20:36
  2. Inscriere in directoare web
    De Mircea Budean în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 2nd September 2009, 15:33
  3. Inscriere in 200 Directoare Web
    De startblog în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4