15th February 2014, 20:24
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Nichita
Oare cand o sa invete lumea ca aceste scheme de imbogatire nu exista decat pentru smecherii de la varf?
Orice om cu o educatie financiara ar trebui sa stie ca banii nu se fac asa de usor si sa miroase o astfel de schema
Bunicul meu imi spunea: "daca in lumea asta nu ar fi si prosti ar trebuie ca oamenii destepti sa coboare la sapa"
Si prostii trebuie pretuiti
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
1st March 2014, 15:04
0 out of 1 members found this post helpful.
25th March 2014, 19:09
0 out of 1 members found this post helpful.
Buna ziua ! Pachetul mare costa 1450 de dolari + 50 de dolari inscrierea + 50 de dolari abonamentul lunar .Deci pentru pachetul mare ai nevoie de 1550 de dolari , aproximativ 5000 de lei . Asa era cand m-am inscris eu , cam acum 2 luni , dar acum vor sa schimbe planul si inca nu am detalii despre cum o sa fie . La pachetul mare trebuie sa faci 5 anunturi ( copy ,paste 5 linkuri) toata treaba dureaza 5 min, iar ei pentru asta te platesc cu 100 de dolari pe saptamana. Vine 400 de dolari pe luna din care scadem 50 abonamentul. Investita o scoti cam in 4 luni si 2 sapt. dupa aia iesi pe profit si numai ai niciun stres . Atat castigi daca iti iei doar un pachet fara sa inscrii si alte persoane , de unde rezulta alte comisioane , si alti bani pe care trebuie sa ii incasezi.
26th March 2014, 19:02
0 out of 4 members found this post helpful.
telexfree 1.pngtelexfree 2.png
De cand m-am inscris am scos odata 300 pe care i-am transerat celui care m-a inscris pe mine pentru ca aveam o datorie catre el , iar acum 2 zile am dat retragere inca 300 de dolari ,dar mai dureaza ceva pana ce ajung la mine in contul bancar (aproximativ 2-3 saptamani ). Pentru cei care cred ca este teapa , vreau sa va spun ca nu am niciun interes sa mint , eu mi-am facut cont pe acest forum in primul rand pentru a va raspunde voua la intrebarile pe care le aveti in legatura cu aceasta afacere, deoarece sunt personal implicat .Nu castig nimic daca vin aici si va spun numai prostii. Si eu sunt nou ( aproape 2 luni ) si m-am gandit bine inainte daca merita sa investesc in aceasta afacere. Persoana care m-a inscris deja si-a recuperat investitia ,iar acum castiga destul de bine , iar altcineva pe care il cunosc personal, a intrat cu 4 pachete , iar acum castiga cate 5000 lei pe luna .
Una dintre cele mai mari temeri pe care le putem avea este aceea de a incerca ceva.Exista intoteauna posibilitatea esecului, dar exista o sansa mai mare de reusita daca incerci efectiv sa faci ceva in loc sa stai degeaba.Cu trecerea timpului voi afla daca a meritat sau nu sa imi asum riscul de a intra in Telexfree, pentru ca, sa recunoastem 1500 de dolari nu ii iei din drum , dar nici nu este o suma fabuloasa.