Buna,
In postul meu, cand ziceam de <structura> ma refeream la structura site-ului / a paginilor nu la codul acestuia, iar prin copy/paste ma refeream
la culori, metauri, text de descriere, etc
Ca sa fiu mai explicit la ce vroiam sa ma refer, am sa dau un exemplu care are asemanare cu ce ziceam eu.
Daca e sa luam concurenta care se creeaza intre un site vechi de joburi, sa zicem: sitecujoburisibiu.ro si unul nou sitecujoburisibiu.com/net/info
care au aceleasi anunturi (fiind aceleasi joburi/piata), deci cu acelasi continut si care folosesc aceleasi metauri(identic, deoarece s-au copiat),
chiar mai rau au aceleasi linkuri.
Singura diferenta fiind extensia, vechimea primului site si optimizarea primului site.
Aici apar 2 probleme la care ceream pareri:
1) Din punct de vedere SEO - site-urile acestea au ajuns pe aceeasi pozitie pentru unele cuvinte cheie de baza,
deci cum poti sa te optimizezi in plus fata de celalat in fata motoarelor de cautare
2) Din punct de vedere al utilizatorului, care nu mai face diferenta intre cele doua site-uri.
Aici e intrebarea, cum te diferentiezi de concurenta?
Cum vedeti voi un caz de genul acesta care este foarte asemanator cu cazul meu, ce ar trebui sa fac?
P.S.: Va multumesc pentru interesul pe care l-ati manifestat pana acum.

Răspunde cu citat