Si, ca sa preintampin alte intrebari: pluginul nu face rewrite si nici spinner nu e.
Si, ca sa preintampin alte intrebari: pluginul nu face rewrite si nici spinner nu e.
Am inteles conceptul din spatele pluginului, pare oarecum interesant, insa nu cred ca e prea eficient. Degeaba modifici tu codul html si caracterele speciale, nu o sa poti sa rankezi in google bine cu acelasi continut duplicate (textul ma refer) prezent peste tot.
Oricum pentru 15$ nu poate sa faca minuni...
Stiu cum functioneaza "dracia" asta si chiar nu ma ajuta cu nimic.
De ce as spera sa se intample? Chiar nu ma intereseaza ce fac altii cu site-urile lor.
Era doar o idee, un sfat pentru cei care vor sa ramana "White" si, de ce nu, pentru un Google mai curat.
Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 1st September 2008 la 18:34.
am luat sa-l testez si am gasit primul bug,
deci cu pluginul activat la sf. de rind se despart cuvinte (poza 1)
fara plugin nu se despart (poza 2)
sa vedem ce spune cel care il vinde.
am vorbit cu tipul care a facut scriptul, e si el roman, e administrator la Punct Digital si nu are cont aici ca sa-si spuna parerea. A zis ca nu ai nici un drept sa-i vinzi scriptul cu 7$ si ca ar trebui inchis threadul asta. Daca vreti sa cumparati varianta originila il luati de pe site-u' uniquefier.com si daca aveti ceva comentarii intrati pe pd si vorbiti.
Ia trecut cuiva prin cap ca G face strip tags la analiza contentului?A?
Credeti ca textul daca e bagat in zeci de taguri dupa strip tags nu arata la fel ca unul curat?
CA IDEE PLUGINUL FUNCTIONEAZA PENTRU CA GOOGLE NU POATE GASI EFICIENT CONTENT DUPLICAT!
daca ai 2 bloguri ambele pe wordpress cu o poezie identica pe el intr-un post si restul continutului consta in meniuri,categorii, cloud tags diferite ambele bloguri o sa fie pozitionate la fel in serps,diferenta va fi data sigur de alti factori.
GOOGLE nu poate gasi eficient content duplicat.Exemple sunt siturile de lyrics,unde gasesti aceleasi versuri pe minim 30 de situri,si toate pozitioneaza bine...
Contentul duplicat detectat functioneaza bine doar pe situl tau.Atat duce G deocamdata.
Pluginul nu mai este disponibil la vanzare, topicul este inchis
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)