Mai multe review-uri despre acest produs puteti citii pe Digital Point: aici
Astept comenzi serioase![]()
Mai multe review-uri despre acest produs puteti citii pe Digital Point: aici
Astept comenzi serioase![]()
Ok, google passed sa zicem ca este, dar user passed?
Adica utilizatorul intelege ceva din acest rewrite? Sau e doar pentru MFA-uri?
__
Am citit acum ce-ai scris mai sus, atunci.. e cloacking?
Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 1st September 2008 la 17:36.
Sigur ca da, continut ramane identic pentru utilizator, adica cititorii blogului tau nu vor vedea nici o modificare in text, singurele modificari vor fi doar pentru motoarele de cautare, adica ce ne intereseaza mai mult. Si nu este rewrite, dar se poate folosi pentru MFA-uri daca insisti![]()
e si google passed si user passed. totusi eu il stiu pe developerul si o sa-i dau un link de aici sa vad daca e de acord cu oferta ta. nu stiu daca i-ar conveni asa ceva si daca nu e de acord ar trebui inchis threadul asta. eu cred ca tu vinzi copia ta la altii la jumate de pret si crezi faci un ban rapid din asta. urat din partea ta
Ultima modificare făcută de Nosfer; 1st September 2008 la 17:32.
Plata prin moneybookers? Se poate folosii pe un singur blog sau mai multe ?
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Cateva informatii pentru instalare:
Scriptul se instaleaza foarte usor: se uploadeaza fiserul ce contine pluginul in public_html/siteultau/wp-content/plugins si se activeaza din Wordpress Admin si gata, plugin este activ iar blogul tau este unic.
Atentie: daca doriti sa dezactivati pluginul, tot continutul duplicat de pe siteul dvs. va fi vazut de SE ca fiind, normal, duplicat...dar, nu cred ca o sa doriti sa il dezactivati vreodata!
Toti cei care vor cumpara pluginul vor primi toate update-urile care vor fi disponibile (trebuie doar sa imi lasati emailul dvs.)
Ultima modificare făcută de Consumatorul; 1st September 2008 la 17:53.
Nu poti stii cu siguranta asta, doar banuiesti si speri sa se intample, ca sa moara si capra vecinului, ce sa-i faci asta e in spiritul romanesc. De ce nu faci ceva constructiv, de pilda sa te intrebi cum functioneaza dracia asta, oare te poate ajuta?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)