vreau si eu sa va intreb, ce platforma imi recomandati sa rulez pe un site de anunturi ?
vreau si eu sa va intreb, ce platforma imi recomandati sa rulez pe un site de anunturi ?
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Eu as recomanda ceva "home made", m-am saturat sa vad peste tot acelasi script de php classifieds, unii nu se deranjeaza nici designul sa-l modifice.
eu folosesc Joomla CMS la site-ul meu de Anunturi Auto cu o componenta cumparata. Are destule componente joomla pentru site-uri de tip anunturi online gratis.
lucrez de ceva timp la un script home made de anunturi, design-ul e terminat, codat tot mai trebuie finalizat scriptul si ii dau drumu, poate o sa va arat un preview.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
merci pentru pareri.
will asa ziceam si eu ca mai bine as face eu ceva simplu si usor pentru utilizatori, insa inainte sa ma apuc de el, as vrea sa vad si celelalte posibilitati, pentru a face o comparatie.
nosfer imi place siteul, e reusit, pacat ca nu e promovat.
cristi merci.
dragos, abia astept sa ii dai drumul, acuma m-ai facut curios
"Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."
Tot Noah am si eu si merge super bine, iti recomand si eu tot Noah si tututor
Eu am Joomla + SOBI2. Dar devin nemultumit Nu prea se impaca cu SEO. Asa ca tot ceva de la 0 merita facut.
Artio nu am incercat, SH404SEF da, dar nu imi afisa si id-ul in link. Pt ca daca am doua sau mai multe anunturi la aceeasi categorie, cu acelasi nume, e un singur link.
Si tot nu rezolv cu meta-ul, e peste tot acelasi, si nu e prea bine.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)