Site-uri nu vinzi, cu tot cu articole existente? Ma refer la cele care aduc profit.
Multa sanatate.
Site-uri nu vinzi, cu tot cu articole existente? Ma refer la cele care aduc profit.
Multa sanatate.
La mine toate site-urile aduc profit, unele preponderent din trafic organic, altele din Social Media, altele din SM + afiliere. Problema este ca nu vand la pret de venit 12 luni [ poate la venit mediu ultimile 12 luni x 5 as zice da - am cateva zeci de site-uri pe care le-as vinde si care produc intre 100 si 3000 euro pe an], pentru ca desi am nevoie urgentra de bani, prefer sa incasez lunar sumele respective si sa beneficiez de bani su dupa 12 luni. Am insa cateva pe care le-as vinde cu content cu tot cu 25 EURO x vechime in ideea ca nu ma prea ocup de ele, fiind un plan de viitor mai mult [ ceea ce in cazul de fata este total nedefinit ].
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)