Baiatu' asta e un mincinos care incearca sa traga de timp. In fiecare zi se plimba, e pe la diverse restaurante si aici sa da bolnav. Daca tot te dai bolnav sa gandim pozitiv si sa-ti cumpere ai tai lumanari de banii aia!
Ii spunea lui kelt ca marti va pleca din tara, acum ca ne trimite banii. E un mincinos.
Va sfatuiesc sa depuneti toti plangere la Parchetul din orasul vostru iar acestia vor coopera cu cei din Prahova.
Daca vrea cineva sa mearga sa ii aplice o corectie sa ma anunte si pe mine![]()
@Catalinux, exagerezi. Violenta nu este niciodata o solutie pentru rezolvarea problemelor. Iti inteleg frustrarea daca te numeri printre cei inselati, dar pe aici nu incurajam, si nici nu ar trebui permisa instigarea la violenta. Aproape intotdeauna asemenea actiuni se pot intoarce impotriva ta ca un boomerang.
O plangere penala este deajuns. Mai departe e treaba altora sa solutioneze astfel de spete.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@catalinux19, ei... nici chiar asa. Lasa baiatul sa traiasca ca sa se bucure de puscarie si cei din ea de el.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Clar prin bataie nu rezolva nimeni nimic si nici etic nu e pentru ca nu face nimeni parte din mafia siciliana aici.
Insa, in cazul acesta santajul nu are nicio legatura intrucat nu incearca nimeni sa stoarca bani de la el si sa-l lase fara cei minim 4000 lei pe care ii da pe leasingul masinii sau fara cei 500 lei cheltuiti zilnic.
Oamenii incearca numai sa isi recupereze banii pe articolele scrise si neplatite de el/serviciile neonorate de el.
Eu intre timp am aflat si cui a vandut articolele mele si motivul pentru care a facut-o (sa capete respectivul incredere in el pentru ca avea o afacere mai mare de facut cu el - de asta ma zorea pe mine sa i le scriu rapid-rapid).
Am trecut tot in plangerea scrisa azi.
Ultima modificare făcută de kelt; 31st August 2015 la 14:29.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)