La telefon ati vorbit cu el? Cred ca saptamana aceasta l-am sunat de vreo 10 ori.
La telefon ati vorbit cu el? Cred ca saptamana aceasta l-am sunat de vreo 10 ori.
Deschide nana usile ca vin pruncii cu dobile........
Menționez că și eu am ING, deci, trebuiau să fie acolo.
Planul lui e simplu și de data asta, așa cum a fost și prima oară când a luat de colo și a dat dincolo, el rămânând cu banii.
Trimite unuia dintre noi banii și mai câștigă niște timp cât noi, ceilalți, stăm cu gura căscată gândindu-ne că poate urmăm, că poate banca are delay... bla. Și uite așa mai trec niște zile în care nu-i cere nimeni socoteală pentru că toată lumea așteaptă.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
@ kelt La telefon ai vorbit cu el?
l-am sunat si eu , de 2 ori , nu a raspuns , mi-a raspuns pe mail in urma apelurilor , mi-a spus ca are ceva probleme , dar daca vreau imi da banii inapoi..., si-a recuperat careva banii?
Da, eu am reusit sa ii recuperez dupa ce am insistat destul de mult la telefon saptamana aceasta.
Am colaborat o singura data cu el pentru altceva si a fost ok. Probabil o avea ceva probleme... Sa speram ca va primiti toti banii.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)