Mai este valabila oferta?
Poate inteleg eu diferit conceptul, dar advertorial = un post sponsorizat pe un blog care are deja trafic si audienta. Advertorialele sunt si eficiente datorita ratiei posturi normale: post advertorial = 10: 1, sau mai mare.
Un site in care se posteaza articole cu backlinkuri catre autori se numeste director de articole. Si 99% din ele sunt gratuite.
Advertoriale gratuite suna prea pompos pentru serviciul oferit. Oferta lui Dan inseamna advertoriale gratuite. Oferta asta inseamna doar director de articole gratuite, cum a deschis si Cristi Ursut unul pt comunitate si etc.
Rata intre posturi si advertoariale va fi de 10:1. Iar daca vrei tu director de articole, atunci director de articole sa fie.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Colaborare fructuoasa....multumesc!
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
De nada.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)