Salut roby iti pot publica eu unul pe un blog mai nou, numai sa fie scris de tine (free). Astept PM de la tine.
Later edit: Scuze credeam ca este vorba de advetorial.
Salut roby iti pot publica eu unul pe un blog mai nou, numai sa fie scris de tine (free). Astept PM de la tine.
Later edit: Scuze credeam ca este vorba de advetorial.
Ultima modificare făcută de gamerap; 28th July 2011 la 22:12.
Again, mai am nevoie de ceva advertoriale si linkuri. Anunt valabil pentru cei cu care nu am colaborat inca.
@gamerap, abia acum am vazut oferta ta. meaculpa. Daca mai este valabil iti trimit advertorialul.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Salut,
Iti pot oferi unul sau mai multe articole pe: http://www.somnulescu.com - PR 4. Daca esti interesat, astept un PM de la tine![]()
Da, sunt interesat. Te rog un pret pe PM.
Merci
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Bună.
Ofer spațiu pentru advertoriale pe două site-uri (PR2 și PR3).
Pot oferi și link-uri contextuale în articolele mele în dependență de subiect (deși poate fi practic despre orice).
Dacă ești interesat, scrie-mi în privat.
Ai pm.
Merci
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Multumesc Somnulescu. tranzactie finalizata cu succes.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Multumesc deasemenea lui gamerap.
Salutare roby, este vorba de karavan? fiindca pentru karavan am mai postat un advertorial, daca este vorba de altul poate colaboram iar.![]()
in progress...
dap.
Pentru alt proiect, cu mare placere.
Merci.
inca de actualitate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)