Am emailurile si datele cumparatorilor, oricand se poate contacta unul din cumparatori sa se vada daca acumparat sau nu
Am emailurile si datele cumparatorilor, oricand se poate contacta unul din cumparatori sa se vada daca acumparat sau nu
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Singura si cea mai buna solutie e urmatoarea:
De fiecare data cand e accesat script-ul tau sa faca o verificare pe site-ul tau daca domeniul y ( cel care are scriptul tau ) are voie sau nu sa ruleze scriptul.
Encodate fisierele din script cu www.ioncube.com .
Scurt si la obiect
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Si daca siteul tau sufera de un mic flood, sau cine stie, peste 2 ani vinzi domeniul, afacerea cu totul, sau renunti sa il mai mentii, cu ce sunt vinovati cumparatorii scriptului?
Cat despre flood .. foarte simplu: in cazul in care site-u unde trebuie sa se faca verificarea nu raspunde atunci lasa sa ruleze scriptul.
Daca renunti: oferi scriptul gratuit in varianta neencodata celor care l-au cumparat.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
teorii si teorii cum poate sa fie spart sistemul. sunt oameni care si-au inregistrat produsul, firme mari care tot sunt piratate , nu are rost sa despicam firul in 4, o mica protectie cum a fost precizata pana acum e ok, nu are rost sa te complici, daca vrea cineva sa te fure te fura.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)