Pe mine unul cel putin nu m-ai jignit cu cele scrise mai sus. E o tara libera, oricine poate avea diverse pareri, care nu tot timpul trebuie sa fie aceleasi.

Depinde ce intelege fiecare prin articol. Daca tu consideri ca acel exemplu este o compunere nu e nici o problema, si asta poate fi adevarat. Dupa cum spuneam si in postul anterior preturile nu sunt fixe. Persoana pentru care am scris a fost multumita de materialul primit, si tot odata si cu pretul cerut.

Acum depinde de fiecare cat este dispus sa plateasca pentru o astfel de munca prestata.

Ziceai de niste teme de articole... dupa cum am zis si in alte posturi, am scris aproape orice domeniu. Am primit mesaje private cu diverse domenii, iar daca articolul se incadra in domeniile in care cine scria articolele se pricepea, continuam 'afacerea', daca nu ziceam din prima ca nu se poate, pentru ca nu avea rost sa scriu acel articol doar de dragul de a scrie, iar clientul sa nu fie multumit.

In legatura cu acele greseli din articole, s-ar putea sa ai dreptate, s-ar putea sa nu. Oricum acele articole nu au fost scrise de mine.... am uitat sa precizez ca nu eu sunt cel ce scrie articolele, ci o persoana de sex feminin, trecuta de varsta de 35 ani.

Ziceai de un pret de 1-2 euro / articol. Crezi ca un astfel de articol(cel mentionat in postul anterior) valoreaza 2 euro? Eu cred ca te inseli...sau tu lucrezi mult sub pragul pietii....

Cum ziceai si tu, sper ca cele scrise mai sus sa nu deranjeze pe nimeni, nu acesta a fost scopul celor scrise mai sus.