Ok. PRUNA VLAD IONUT este numele
Ok. PRUNA VLAD IONUT este numele
Coincidenta? Aceiasi pruna?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Mai exista un post aici, in care isi ofera serviciile si spune ba ca are probleme, ba ca este disponibil.
Ekofresh, te rog sa raspunzi la aceste acuzatii si sa returnezi banii pe care ii datorezi.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Salut,
Am intrat zilele astea însă nu am citit vreo postare, fiind internat.
Nu am citit tot romanul colegului, însă știu despre ce e vorba.
M-a contactat să îi adaug câteva mii de produse într-un magazin online (sex Shop), am apucat sa ii adaug vreo 200-300 cred. I-am spus ca în weekend voi termina totul.
Apoi, l-am contactat pentru a ii spune ca a intervenit o problema și nu i le pot termina în weekend (din ce îmi aduc eu aminte).
Mă trezesc cu mesaj de la el sa ii returnez banii ca nu mai vrea sa continuam. E vorba de o suma de 700 de lei.
Nu a fost nicio țeapă, eu ii puteam termina treaba, însă nu în același timp, l-am atenționat de acest lucru.
Plus că, inițial era vorba doar de niște descrieri și un preț, ulterior având și alte cerințe.
Dacă voi asta o considerați țeapă, fie, să fiu banat. Dar din moment ce plecam la drum cu o înțelegere, nu o schimbi pe parcurs și adaugi alte cerințe.
Chiar și cu cerințele adăugate, am fost de acord sa continuam la prețul stabilit.
Ii puteam termina de adăugat produsele, el nu a mai vrut. Nu eu am fost cel care s-a retras sau nu a mai dat niciun semn.
Nu dau "țepe", am fost tepuit la vremea mea și știu foarte bine cum e. Dar din moment ce el a oprit toată colaborarea și nu a mai vrut sa ii termin produsele, nu mă simt dator.
P.S: Singurele pagini pe care le am pe Facebook sunt unele de știri, inactive, de pe vremea când aveam pagini de Facebook.
Ultima modificare făcută de ekofresh; 21st May 2020 la 14:17. Motiv: Greșeli gramaticale
Am ieșit.
Asta îți poate confirma un coleg de pe forum cu care lucrez. I-am spus să mă amâne câteva zile.
Nu cred ca i-as fi spus acum 5 zile ca sunt internat, anticipând postarea lui mind.
Iti poate confirma @Claudyou.
Ce spui tu aici ''Dar din moment ce el a oprit toată colaborarea și nu a mai vrut sa ii termin produsele, nu mă simt dator.''. Cu alte cuvinte nu am de ce sa ii returnez banii, chiar daca el a denuntat intelegerea. Pana acum ai tinut-o ca ii vei returna, acum nu mai este valabil. Bun, asta nu te va scapa de raspunderea penala. Banii oricum ii vei returna, pentru ca nu iti apartin, nu ai prestat pentru acei bani, nu sunt ai tai, trebuie doar sa ii returnezi si atat.
Vezi, să arăți și conversațiile acolo, când depui plângerea. Nu se iau în considerare, dar măcar să cazi în ridicol, complet.
Te duci sa depui o plângere împotriva unuia căruia nu îți returnează O PARTE DIN BANI, pe motiv că nu ai mai vrut tu să continui?
Din moment ce faci o înțelegere, continui cu ea. Nu adaugi cerințe pe parcurs. Ți-am spus și atunci, din moment ce ai adăugat alte cerințe, era absolut NORMAL să am nevoie de mai mult timp.
A fost ultimul comentariu la mascarada ta. Cine va citi ambele comentarii, anume primul tău comentariu și explicația mea, va trage singur concluzia, nu trebuie să i-o impună unul sau altul.
Dacă voi fi banat pentru greșeala amândurora, asta e.
Greșeala ta fiindcă nu ai fost de acord sa îți termin cele 200 de produse la cerințele inițiale.
Greșeala mea fiindcă am acceptat alte cerințe după ce am început deja colaborarea.
În concluzie, am hotărât să mă retrag. Nu că aș fi vinovat, ci deoarece oricum credibilitatea mea după circul tău, ar fi 0.
Mai bine mă retrag decât fiu catalogat drept "oaia neagră".
Cei care asistati la acest post, poate vedeti si dovada. Lui totul i se pare o mascarada, ba chiar este si victima. Voi cum vedeti situatia de fata? Ca poate nu am eu dreptate si atunci sa-mi vad de treaba. Concret: banii primiti ca avans, se mai restituie sau nu? Ca o completare, tot ekofresh vad ca poate sa-mi evalueze acest topic si sa-mi afecteze si reputatia, sa ma scuze ca le-am spus tuturor ca este un tepar.
Ultima modificare făcută de mindagainst; 21st May 2020 la 17:02.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)