Pai vrei s-o scoti la capat in ce sens? Te pune cineva sa-mi dai dreptate? Vrei sa ma convingi ca exista o problema cand de fapt nu e?
Uite, Tom stie - daca nu vrei sa te ia lumea la misto, nu pui poze publice pe net. Simplu. Vrei sa-l dau in judecata pe Tom sau pe Cerga ca si-au salvat poze cu mine in calculator la ei? Ca le-au trucat, ca au scris pe ele? Si daca-i dau in judecata ce obtin?
Daca vrei, facem un test, imi pui poza pe un site gay. Daca imi zice cineva ca mi-a vazut poza pe un site gay... ghici cine e "inculpatul"?
@Tony - Nu sustin furatul pozelor. Sustin faptul ca ar trebui sa stii, ca doar lucrezi online, ca daca iti pui poza public pe Facebook, trebuie sa te astepti ca fix aia faci, o pui PUBLIC. Nu-i fizica cuantica, sincer.
Tu cand iesi la club ce faci, le stergi alora de langa tine memoria ca in MIB, sa uite ca ai avut un muc pe nas intr-un moment de neatentie? Frate, iesi in public = te expui in vazul tuturor. Daca tii la imaginea ta, iesi in public imbracat. Daca nu tii, iesi in chiloti.

Răspunde cu citat