Buna ziua,
Am un site pe care as dori sa il promovez si as dori sa incerc marea cu degetul. M-am gandit sa apelez la diverse servicii de pe fiverr.com .. Credeti ca se merita?
Buna ziua,
Am un site pe care as dori sa il promovez si as dori sa incerc marea cu degetul. M-am gandit sa apelez la diverse servicii de pe fiverr.com .. Credeti ca se merita?
Nu !
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Multumesc robyroy pentru raspuns, dar mi-ar fi placut si o argumentatie. Daca vroiam raspunsuri simple faceam un Poll.
@Dudu, daca foloseai cu incredere functia de search ai fi vazut ca exista discutii nenumarate pe aceasta tema.
La ce te astepti la un serviciu de $5? Ca o sa zbori in SERP? Iarta-ma ca te dezamagesc, dar platind doi bambilici vei obtine un serviciu de doi bambilici
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am folosit o data doar de curiozitate si iti spun din experienta ca valoreaza exact 5$ sau chiar mai putin...
Gasesti si servicii care valoreaza ceva mai mult de 5$. Am cumparat niste reclame video de pe fiverr cu 5 - 10$ de nici nu zici ca sunt facute de amatori. Probabil de-as fi apelat la o firma care se ocupa cu asta mi-ar fi luat cel putin 100$ pe bucata.
Am folosit o singura data un site asemanator pentru a achizitiona niste linkuiri. Am scormonit mult pana sa gasesc ceva ok. (Intamplator sau nu) Au fost bune pentru ceea ce am vrut.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Pai cine poate sti daca se merita?
Pe fiverr poti gasi un nene care imparte fluturasi in NY cu adresa site-ului tau sau unul care se roaga la elefanti pentru tine sa-ti urce site-ul in cautari.
Te plangi ca nu argumenteaza lumea raspunsul, dar tu de ce nu spui ce servicii anume vrei sa cumperi?
Pai am specificat ca am un site si vreau sa il promovez.. Ma gandeam la :cumarare de trafic, analiza seo si alte servicii care ar putea sa imi creasca traficul siteului .
Pai ce servicii ai vrea tu sa cumperi ca sa-ti creasca traficul site-ului?
(cumparatul de trafic evident ca iti creste traficul, dar nu stiu la ce te ajuta sa ai maine 1000 de vizitatori pe care nu-i intereseaza ce scrie la tine pe site)
+
(o analiza seo nu iti creste traficul site-ului)
Cum spuneam, daca il pui pe unu' sa imparta fluturasi in NY cu numele site-ului tau, iti va creste traficul... cu 3 persoane in ziua respectiva. Deci trebuie sa detaliezi putin ce vrei.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)