Ultima modificare făcută de Cristian D; 12th November 2012 la 21:17.
Am lansat o noua versiune cu micul dinozaur, Gizmo Rush Adventure
Daca tot a venit iarna si frigul, Gizmo Rush a ajuns in tinutul rece in tara pinguinilor, cu un decor cu iglu-uri, pinguini, zapada, ghiata, el intra in actiune,
Jocul se poate juca aici Gizmo Rush Adventure - Jocuri cu Masini in aceasta cursa Gizmo Rush este mai stabil, mai puternic si mai rapid decat versiunea precedenta. NU UITATI SA FOLOSITI NISTRO cu tasta X.
Mi-ar face mare placere sa il adaugati pe site-urile voastre.
Un link de download: http://www.jocuricumasini.ro/images/..._adventure.rar
Daca l-ai postat undeva nu ezitati sa imi trimite-ti un link si un feedback
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Motocicleta se misca destul de bine si destul de usor de controlat dar ca un minus pe partea de sunet, melodia e data prea tare si nici un sunet de motor turat sau ceva de genul... sunetele de actiune sunt foarte importante intr-un joc, deci dupa parerea mea e un mare minus.
Hmm, o sa analizam sunetu, mersi de sfat. S-a pus mai mult accent pe partea cum se misca personajul, fata de prima versiune asta este mai buna.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Continut fresh pentru site-uri de jocuri, in aceasta saptamana Gizmo vine cu doua jocuri noi pe care le pute-ti vedea aici:
Gizmo Christmas Rush un joc in care Gizmo a imbracat haine de Craciun si am mai lansat o versiune de iarna Gizmo Igloo Rush jocurile sunt din categoria jocuri cu motociclete, fiecare joc are 9 level, sursa lor se poate copia de aici: Gizmo Igloo Rush si Gizmo Christmas Rush
Gizmo Rush va doreste Sarbatori Fericite!!!
pe viitor poti sa ii faci si un Gizmo Rush Jr. sau o Gizmo Lazy
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)