La tel mi-a zis o domnisoara ca merge intre 9-17. Dar imi zisese ca in afara de cardurile business nu merge nimic.
Io n-am reusit sa platesc acu 2 zile cu un business silver.
La tel mi-a zis o domnisoara ca merge intre 9-17. Dar imi zisese ca in afara de cardurile business nu merge nimic.
Io n-am reusit sa platesc acu 2 zile cu un business silver.
ATV uri si un site cu rochii de mireasa
azi am platit eu cu cardul hostul de la hostgator.... iooi toti avem la hostgator.
Insa nu am incercat niciodata sa platesc cu cardul pe un site 3D secure, 3D secure din cate stiu eu e doar in romania inventat si e un fel de parola la card cand platesti, adica dai numar card, dai cvv2, si mai dai si o parola.
De aceea tind sa cred ca mondo mastercardul meu de la BT nu e 3D secure, sau nu are optiunea respectiva activata.
Ce am scris e din auzite nu stiu sigur daca e chiar asa tot.
Oricum la hostgator imi ia bani automat de pe card doar ca de la ultima plata mi-a expirat cardul si a trebuit sa il bag din nou, aceleasi date dar cu data de expirare schimbata.
Am mai scris si intr-un alt post, in "foarte" maxim doua saptamani se termina si procesul celor de BT, se spera si pe la sfarsitul acestei saptamani.
Se va alege o suma de bani de catre client ( se alege acea suma definitiv, fara posibilitatea de modificare momentan ) si in cadrul acelei sume se pot efectua tranzactii pe internet si cu acei comercianti care nu solicita ccv-ul. Astfel in cadrul acelei sume stabilite cumparatorul/clientul este responsabil de datele furnizate si de sumele cheltuite.
Daca doriti, trimiteti un e-mail celor de la carduri si specificati ca doriti sa fiti inclusi in acest sistem inca din teste si astfel veti putea efectua orice plata.
Bineinteles ca exista si alte variante, cu alte carduri si banci, dar costurile/comisioanele la Mastercard Mondo ( BT ) sunt cele mai mici.
asta incercasem si eu sa dau de inteles dar nu m-am facut inteles
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)