Alex, nu poti oferi comisioane prea mari la produse fizice. Ce zici tu e probabil comision de pana la 75% pe clickbank sau plimus, dar pierzi din vedere faptul ca toate produsele promovate pe clickbank sau plimus sunt produse electronice (e-book, aplicatii, tutoriale, etc), chestii care nu au taxe de producere, shipping, etc. Scrii un PDF si il poti vinde de 1000 de ori fara pb, nu te costa nimic, pt ca doar nu faci alte 999 de PDF-uri. E acelasi produs electronic pe care-l dai la toti. De aceea-si permit sa ofere comisioane asa mari, pana la 75%. Nu se compara cu un laptop, pe care probabil il vinde cu 10% mai scump decat pretul cu care-l ia de la producator, dintre care 3% da la afiliat, 1% pe transport, etc.. si emag-ului ii ramane 1% sa zicem... dau si eu niste cifre la intamplare, nu stiu exact numerele exacte, dar ai prins ideea. Si eu daca as face un PDF sau un tutorial video pe care sa-l vand cu 10$, pot sa ofer comision de 70% afiliatilor, pt ca am si eu de castigat din asta, si ei.

Răspunde cu citat