7th August 2016, 01:24
1 out of 1 members found this post helpful.
adica ce face frisbo.ro ?
7th August 2016, 18:43
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
seometrix
Sal emm, as dori sa vad un mic plan de afaceri. Locuiesc in germania si as dori sa discutam drspre posibilitatile care ar putea lua nastere intre un parteneriar Ro-De.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Multumesc pentru interes, dar din pacate nu vad oportunitatea ( locuiesc in Germania? ).
Planul de afaceri se prezinta de obicei unui partener gen equity split (prieten, frate, om de incredere, persoana cheie cu care faci afacerea) sau unui VC/finantator atunci cand cauti finantare, lucruri prin care am trecut de multe ori.
Nu vad de ce ar trebui sa prezint cuiva planul de afaceri in acest stadiu. Nu sunt interesat de parteneriate tip equity split (chiar deloc), nu lucrez asa. Fac parteneriate speciale, dar asta abia cand business-ul ajunge la o anumita maturitate, pentru ca altfel este avantajat cel care are vine pe o pozitie de forta la masa tratativelor. Daca intri prea devreme intr-un parteneriat, pierzi control si equity, ceea ce nu e interesant deloc.
Esti finantator? Nu caut finantare; nu asta lipseste. Daca as cauta, nu e problema; am sursele mele gata sa finanteze un plan functional (am numerele de telefon in agenda).
Singurul lucru care ar ajuta in context ar fi doar experienta cuiva care a administrat o astfel de locatie timp de mai multi ani, care sa se adune cu experienta pe care o am eu. Ma indoiesc ca esti asa ceva; iar daca ai fi, ti-as face poate o oferta de angajare care nu implica discutii pe planul de afaceri, ci pe tehnici de management al operatiunilor.
Cum spuneam, nu vad oportunitatea. Poate este ceva despre care nu ai vorbit.