Vezi Rezultate Sondaj: Aveti increde in Paypal?

Alegători
18. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da

15 83,33%
  • Nu

3 16,67%
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Vanzari ebay - pericol real?

Vizualizare arbore

hex_ebay este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th January 2016
    Vârstă
    37
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de tradervip Vezi Post
    Paypal-ul face tranzactii de mii de euro pe zi,nu isi strica reputatia pt cativa euro Eu am contul le ebay si paypal din 2008 si nu au fost probleme.Stima!
    Asa gandeam si eu pana am observat ca rahaturile care se intampla. Cat despre reputatia celor de la paypal, eu zic ca este cam distrusa. Gasesti oe forumul de la ebay o gramada de povesti destul de horror. Problema e ca ei iau decizii pe baza unor relatari care ei nu prea au cum sa le verifice. A trimite un produs la B, B are un produs asemanator dar care este defect.B deschide caz spunand ca A a trimis produsul defect. Paypal il pune pe B sa returneze produsu iar acesta trimite produsul care e strecat si ramane cu cu produsul bun primit de la A si isi mai primeste si banii. Si sunt multe alte rahaturi

Inca o intamplare (care s-a solutionat in favoarea me) Am cumparat un device cu 1000E care era postat ca si NEW. Cand l-am primit mi-am dat seama ca aparatul a fost folosit cativa ani buni (avea zgarieturi si fff mult jeg la imbinarile plasticelor) iar pe langa asta nu functiona corect. Am deschis caz, am facut poze dar idiotii de la paypal m-au pus sa fac o expertiza si sa dovedesc ca aparatul era stricat (Nu inteleg din moment ce se vedea de la o posta ca aparatul respectiv era intr-o conditie sub orice critica) CE EXPETIZA ERA SA FAC?!Mai bine ziceam ca e "Not as described" si fara sa includ faptul ca aparatul nu functioneaza in parametrii normali. M-am dus la un Dorel cu PFA, am redactat eu "experiza" si i-am zis sa imi puna o stampila dupa care i-am dat 50 ron. Am castigat cazul, am reutrnat produsul (pe banii mei) si am primit banii inapoi de la paypal. SURPIZA: Cu toate ca incidentul de care vorbesc s-a intamplat la inceputul lui 2015, saptamana trecut seller-ul a repostat produsul dar e trecut ca si "USED" si cica are nevoie de o usoara reconditionare. DPMDV, aparatul e "Not Working" iar utilizatorul trebuia banat.
    Deci nu va puneti sperantele in ebay/paypal nici o secunda!!
    Ultima modificare făcută de hex_ebay; 5th February 2016 la 09:27.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th September 2014, 11:17
  2. Is this for real ?
    De Butcher în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 11th September 2009, 18:28
  3. cont adsense in pericol?
    De Danielu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 15th May 2009, 09:30
  4. sunt pericol international