Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Vanzarea pe Ebay, Cei care au vandut pe Ebay ii rog sa imi raspunda...

johnyk_vl este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    32

Exclamation Vanzarea pe Ebay, Cei care au vandut pe Ebay ii rog sa imi raspunda...

Vreau sa vand pe Ebay,dar inainte de asta vreau niste raspunsuri cat se poate mai la obiect la intrebarile pe care o sa le pun mai jos de la persoane care s-au ocupat de vanzari pe acest site de licitatii...
    Intrebarile mele sunt:
    1.Cam cat costa sa trimiti un pachet/colet postal in SUA si in UE(ma refer mai mult la Europa de Vest-UK,DE,FR,BENELUX)-un pret estimativ per kilogram(vreau sa stiu,daca conteaza cumva si dimensiunile coletului,nu numai greutatea) sau exemple de-ale voastre din experienta proprie de seller/reseller pe Ebay.
    2.Stiu ca daca cumperi un produs din SUA,cand il primesti in Romania trebuie sa platesti vama,oare acelasi lucru se intampla si atunci cand americanu` cumpara de la mine,si daca da niste exemple ale voastre.In interiorul UE inteleg ca nu se plateste vama.. coolspeak.gif
    3.Care este cel mai bun serviciu de a trimite celor din strainatate care cumpara de la mine(ma intereseaza o varianta simpla si ieftina),ca de exemplu Posta Romana(vreau sa stiu daca pot sa trimit si colete externe(mai mult ca sigur cred))(eu folosesc Posta Romana doar cand vand pe Internet in Romania pe Okazii.ro).Am vazut acolo mai multe variante de trimitere si vreau sa stiu care se potriveste cu cea de la trimitere prin serviciul public(Posta Romana)...din cate am stat si am studiat pare a fi Standard International Flat Rate Shipping(corectati-ma daca gresesc).La fel as vrea niste detalii cam cat ar fi costul unui astfel de transport si durata in care se realizeaza in SUA sau Europa de Vest.(exemple din partea voastra...Daca voi trimite-ti coletele externe cu alt serviciu,va rog sa-mi spuneti(cu ce,costul,rapiditate).
    4.Care este cea mai buna metoda de a primii plata(eu am vaut ca pot sa primesc plata in avans prin Paypal,un lucru destul de bun(utilizez Paypal-ul de multa vreme,mai ales in ultimele luni,cam din octombrie-noiembrie anul trecut,de cand putem sa primim,nu numai sa trimitem bani...).Eu am vazut doar aceasta metoda,dar va rog sa-mi spuneti daca sunt si altele mai bune,sau mai eficiente(acum este destul de rau,pt. ca noi romanii suntem vazuti destul de prost de catre straini,mai ales de catre americani din cauza unor tepari,care nu inteleg cuvinte precum "onestitate" sau "bun-simt"...).Va rog dati anumite exemple...
    Eu nu sunt chiar un "noob" sau "novice"...ma ocup de mult cu comertul online(virtual)...am cuparat online de la magazine online din tara si din strainatate,vand si cumpar de pe Okazii.ro(varianta Ebay romaneasca) de mult timp si am strans multe calificative pozitive si multi clienti multumiti si acum vreau sa ma extind in "intreaga lume"...Asa ca ii rog pe cei care se pricep sa raspunda...le multumesc anticipat.
    E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
    Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing

csori este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2008
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

incearca sa le scrii intrebarile intr-o forma mai scurta

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Good point, eu mam plictisit sa citesc
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    32

Exclamation

Citat Postat în original de csori Vezi Post
    incearca sa le scrii intrebarile intr-o forma mai scurta
    pai sunt multe de spus si multe de intrebat...

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

nu sti o chestie, NU POTI VINDE PE EBAY DACA ESTI DIN ROMANIA. deci ai scris atitea rinduri aiurea.

Citat Postat în original de johnyk_vl Vezi Post
    Vreau sa vand pe Ebay,dar inainte de asta vreau niste raspunsuri cat se poate mai la obiect la intrebarile pe care o sa le pun mai jos de la persoane care s-au ocupat de vanzari pe acest site de licitatii...
    Intrebarile mele sunt:
    1.Cam cat costa sa trimiti un pachet/colet postal in SUA si in UE(ma refer mai mult la Europa de Vest-UK,DE,FR,BENELUX)-un pret estimativ per kilogram(vreau sa stiu,daca conteaza cumva si dimensiunile coletului,nu numai greutatea) sau exemple de-ale voastre din experienta proprie de seller/reseller pe Ebay.
    2.Stiu ca daca cumperi un produs din SUA,cand il primesti in Romania trebuie sa platesti vama,oare acelasi lucru se intampla si atunci cand americanu` cumpara de la mine,si daca da niste exemple ale voastre.In interiorul UE inteleg ca nu se plateste vama.. coolspeak.gif
    3.Care este cel mai bun serviciu de a trimite celor din strainatate care cumpara de la mine(ma intereseaza o varianta simpla si ieftina),ca de exemplu Posta Romana(vreau sa stiu daca pot sa trimit si colete externe(mai mult ca sigur cred))(eu folosesc Posta Romana doar cand vand pe Internet in Romania pe Okazii.ro).Am vazut acolo mai multe variante de trimitere si vreau sa stiu care se potriveste cu cea de la trimitere prin serviciul public(Posta Romana)...din cate am stat si am studiat pare a fi Standard International Flat Rate Shipping(corectati-ma daca gresesc).La fel as vrea niste detalii cam cat ar fi costul unui astfel de transport si durata in care se realizeaza in SUA sau Europa de Vest.(exemple din partea voastra...Daca voi trimite-ti coletele externe cu alt serviciu,va rog sa-mi spuneti(cu ce,costul,rapiditate).
    4.Care este cea mai buna metoda de a primii plata(eu am vaut ca pot sa primesc plata in avans prin Paypal,un lucru destul de bun(utilizez Paypal-ul de multa vreme,mai ales in ultimele luni,cam din octombrie-noiembrie anul trecut,de cand putem sa primim,nu numai sa trimitem bani...).Eu am vazut doar aceasta metoda,dar va rog sa-mi spuneti daca sunt si altele mai bune,sau mai eficiente(acum este destul de rau,pt. ca noi romanii suntem vazuti destul de prost de catre straini,mai ales de catre americani din cauza unor tepari,care nu inteleg cuvinte precum "onestitate" sau "bun-simt"...).Va rog dati anumite exemple...
    Eu nu sunt chiar un "noob" sau "novice"...ma ocup de mult cu comertul online(virtual)...am cuparat online de la magazine online din tara si din strainatate,vand si cumpar de pe Okazii.ro(varianta Ebay romaneasca) de mult timp si am strans multe calificative pozitive si multi clienti multumiti si acum vreau sa ma extind in "intreaga lume"...Asa ca ii rog pe cei care se pricep sa raspunda...le multumesc anticipat.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu ţi-am citit întrebările pentru că.. şi mie mi-a fost lene.
    Vreau mai întâi de toate să răspunzi tu la neşte întrebări:
    -Ce vrei să vinzi? Intenţionezi să investeşti mult în ebay, să vinzi mai multe chestii sau doar.. un obiect, o fază de moment?
    -De ce ebay? De ce vrei să vinzi în afară? Crezi că ai ceva ce chinezi nu au? Dacă da, crezi că dai acel ceva mai ieftin decât îl dau chinezii? Dacă nu, atunci nu cumpără nimeni nimic de la tine pe ebay.

LE: e adevărat că nu poţi vinde? Eu era să vând un telefon mobil stricat în urmă cu 2 luni, singurul lucru care m-a oprit a fost faptul că cineva mi-a spamat licitaţia şi mi-a fost târşă să mai dau bani o dată ca să repun obiectul în vânzare.
    Ultima modificare făcută de doro; 28th June 2008 la 16:01.

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu Stiu daca se merita sa incerci sa vinzi in afara.
    Ma gandeam la un moment dat la o afacere de genul asta .
    Numai ca m-am lasat pagubas cand am aflat care sant costurile de transport.
    La Ups pe vremea aia te costa cam 50 de $ pentru o scrisoare.
    Nu cred ca e profitabil sa vinzi in afara decat daca nu ai cumva produse de 100.000 $ pentru care cumparatorul e dispus sa-ti plateasca taxa de transport.

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

inca o data, NU MERGE SA VINDETI DIN ROMANIA PE EBAY (nu legal.)

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    -Ce vrei să vinzi? Intenţionezi să investeşti mult în ebay, să vinzi mai multe chestii sau doar.. un obiect, o fază de moment?
    -De ce ebay? De ce vrei să vinzi în afară? Crezi că ai ceva ce chinezi nu au? Dacă da, crezi că dai acel ceva mai ieftin decât îl dau chinezii? Dacă nu, atunci nu cumpără nimeni nimic de la tine pe ebay.

LE: e adevărat că nu poţi vinde? Eu era să vând un telefon mobil stricat în urmă cu 2 luni, singurul lucru care m-a oprit a fost faptul că cineva mi-a spamat licitaţia şi mi-a fost târşă să mai dau bani o dată ca să repun obiectul în vânzare.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    32

Exclamation

Doamne ce intrebari pun eu si ce imi raspund altii...
    Citat Postat în original de Mihai Gianu Vezi Post
    nu sti o chestie, NU POTI VINDE PE EBAY DACA ESTI DIN ROMANIA. deci ai scris atitea rinduri aiurea.
    Cred ca tu nu stii nici o "chestie",esti dezinformat prietene...poti sa vanzi pe ebay in aceiasi masura in care poti sa si cumperi chiar daca esti din Romania.

Citat Postat în original de doro Vezi Post

Doamneee...e criminal postul asta...deci nu mi-ai citit intrebarile si te dai cu parerea...cum asa?.cum ti-ai dat seama cum si ce sa postezi...dupa titluPe bune...lumea in ziua de azi este inebunita sa se bage in seama prin orice mijloace si daca e in tema...si daca nu.Eu am pus niste intrebari la obiect precum taxele de expediere pentru colete externe(pe care pana la urma le-am aflat pentru Posta Romana) pentru USA,Canada, dar si din Europe Union(UK,DE,FR,BENELUX),alte metode de expediere a coletelor externe,si problema cu vama in USA si Canada...Nu mai postati aiurea...
    Si apropo lumea(civilizata,din care am indoiala ca tu faci parte sau vei face parte vreodata) cumpara nu doreste si nici nu cauta sa cumpere "chinezarii",iar atata timp cat lucrurile pe care le vinzi sunt de calitate superioara,de ce sa nu ai clienti???

Citat Postat în original de giginamol Vezi Post
    Nu Stiu daca se merita sa incerci sa vinzi in afara.
    Ma gandeam la un moment dat la o afacere de genul asta .
    Numai ca m-am lasat pagubas cand am aflat care sant costurile de transport.
    La Ups pe vremea aia te costa cam 50 de $ pentru o scrisoare.
    Nu cred ca e profitabil sa vinzi in afara decat daca nu ai cumva produse de 100.000 $ pentru care cumparatorul e dispus sa-ti plateasca taxa de transport.
    Crede-ma nu ti-am cerut parerea daca sa vand sau nu pe ebay...uite-te mai bine la intrebari data viitoare si nu mai posta doar de dragul de a aface acest lucru...si apropo cand te gandeai sa trimiti o scrisioare prin UPS(ma gandesc in Statele Unite) cu 50$ taxe de transport...cred ca nu stii despre ce vorbesti.
    Si eu care credeam ca stiu mai putin decat ceilalti...

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    6th February 2008
    Locaţie
    Ramnicu Valcea
    Posturi
    312
    Putere Rep
    32

Implicit

Va rog frumos sa postati un raspuns numai daca stiti si nu doar asa de dragul de a vorbi ca nu suntem pe mirc si nici pe chat...

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. E cineva in EPN? (eBay Partner Network)
    De big în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th October 2009, 05:11
  2. Cum sa cumpar de pe ebay.
    De Shumy în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 6th June 2009, 02:37
  3. Ebay.com --- a banat Romania???
    De Catalin Andrei Bunduc în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 14th May 2007, 13:43
  4. Deschidere magazin, pe eBay sau Amazon ?
    De hl2u în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th March 2007, 21:47
  5. Promovare prin ebay.com
    De zuk în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th September 2006, 03:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •