Cam urata treaba cu paypalul. Am mari emotii cand vine vorba de ei.

1)Anul trecut am cumparat o pereche de genunchiere din USA (300 USD) dar suruburile de reglaj erau tocite. Am trimis 10 mesaje vanzatorului iar la o saptamana dupa ce nu am primit nici un raspuns am deschis o disputa unde am cerut PARTIAL refund. Intr-un final paypal-ul mi-a returnat TOTI banii si mi-au spus ca pot sa pastrez genunchiere.. WTF!?! This goes both ways!

2) Tot anul trecut am cumparat un produs de 500 USD din USA. Am asteptat o luna si ceva si am deschis o disputa pentru "Item didn`t arrived" in caz preventiv (sa nu expire cele 65 zile in care poti sa deschizi o disputa) Intr-un final dupa ceva timp, am primit coletul iar in 2 zile paypal-ul mi-a returnat toti banii inapoi. WTF?!!! Nu am ezitat si i-am returnat banii omului. Aparatul era exact ca in descriere si functional deci nu aveam nici un motiv sa raman cu banii. Dar ma pun in situatia omului intr-un scenariu in care buyer-ul refuza sa returneze banii. Not cool! (Problema era la UPS care a bulit tracking number-ul)

3)Saptamana trecuta am cumparat un aparat, pe care am dat aproape 800euro. Aparatul e compus dintr-un display si inca o chestie care seamana cu o periuta de dinti electrica. Idiotul de seller, in momentul cand a facut ambalajul a considerat ca este ok sa arunce display-ul si device-ul fara nici o protectie intr-o cutie in care ar mai fi incaput inca 6 aparate asemanatoare. Cand am ajuns la posta sa ridic coletul si am auzit cum sar toate prin pachet, am stiut!!Dupa ce am desfacut coletul am constatat ca display-ul este foarte zgariat dar restul aparent functioneaza ok. Am incercat sa iau legatura cu copacul care a facut coletul dar nu mai raspunde. Azi am deschis caz. Sunt curios cum se solutioneaza.

Morala:

Faceti 1000 de poze cand vindeti ceva
Descrieti corect produsul
Ambalati cat mai bine produsul

Pana acum nu mi-au gresit cu nimic cei de la paypal dar ma pregatesc pentru ce e mai rau