Pana la urma care este problema ta cu Insoft Klukluklu, ca doar ai deschis topicul asta pentru un motiv presupun.
Nu vreau sa spunem lucruri fara baza, nu vreau sa deviem in capsuni in Spania.
Daca mai aveti ceva de spus in legatura cu Insoft si Google, este ok. Daca nu, nu.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Subscriu
Topicul de aici a fost cu un motiv foarte simplu. O observatie. In momentul cind intram aici trebuie sa si spunem de ce? Sint cumva anume masuri punitive? Astept cu nerabdare raspuns.
Sau se pare ca daca nu va dau anumite satisfactii atunci veti bana topicul?
Ultima modificare făcută de Diana; 22nd November 2006 la 09:43.
Nu, idea principala este ca despre insoft s-au si am scris zeci de topicuri, bloguri, etc ... Eu personal m-am cam saturat de grija insoftului... Si cum spuneam, daca o sa revina bravo lor, daca nu, ramane un studiu de caz cel putin interesant...
Daca pt tine inca mai reprezinta interes subiectul, cauta si citeste ce e scris despre insoft.. o sa te plictisesti si tu la un moment dat, ca noi toti de altfel..
De acord ca este interesat si de urmarit, dar parca ii acordam prea multa atentie totusi...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Baieti, mortii cu mortii si vii cu vii. Nu?
Nu cred ca aceasta discutie tine de categoria comert electronic. Mai degraba barfe (avem asa ceva)?![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Cred ca s-a discutat destul despre insoft. Pt. barfe, folositi PM.
Subiect inchis.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)