@Toto - Mersi pentru sfaturi, sper sa imi iasa totul bine!
@puthre - ma gandesc la wordpress in primul rand pentru ca lucrez de 2 ani pe aceasta platforma si unele modificari le pot face si eu fara prea mari probleme de cap pe cand daca aleg o platforma de ecommerce va trebui ori sa invat acea platforma (ceea ce nu cred ca e rentabil ca timp pentru mine), fie sa platesc pe cineva sa-mi faca modificarile pe care o sa le vreau (in acest caz inseamna niste cheltuieli in plus, cheltuieli care nu stiu daca sunt binevenite). M-am gandit la prestashop, am studiat un pic magazinele facute pe aceasta platforma si chiar imi plac, la fel si joomla+virtuemart sau magento, dar eu am incredere in wordpress (ma simt ca acasa atunci cand intru in wp-admin)
@lovelife - multumesc pentru oferta (eu am fost extrem de ocupat zilele astea insa o sa te contactez si pentru schimbul acela de articole cu site-ul de fashion - nu am uitat)
@1nesco - arata bine site-ul, dar eu nu am bani de cheltuit pe programatori, daca aveam nu mai statea sa ma incurc cu platforme inchiriate de la bun inceput. Eu am nevoie de un magazin online cu maxim 100 de produse, nu am planuri extraordinar de mari si de aceea nici nu investesc prea mult. Am un esec in trecut si incerc sa invat din el, scopul meu este sa fac bani cu o investitie cat mai mica, pana in prezent se pare ca mi-a reusit, sa vedem ce-mi rezerva viitorul.
Multumesc tututor pentru sfaturi, incurajari, intrebari, etc., mai astept si altele!

)
)
Răspunde cu citat