1 out of 1 members found this post helpful.
Si ce se intampla daca nu deblocheaza contul dupa aia?
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
goree
da, superbus se pare ce a dat in bobi, sau citeste in stele, exact situatia contului meu
contul este suspendat/blocat 4ever, nu poti face transfer, doar RETRAGERE
Superbus: "deasemenea orice card adaugat nu va mai putea fi sters ulterior , el ramanand atasat contului respectiv. "
FALS, am deja un card adaugat care ramane ca primar si care nu se poate sterge, cel care isi va adauga cardul ulterior il va putea sterge/edita...sau poate sa il si lase asa, CEDEZ PAROLA SI CONTUL CU TOT, care e problema?? nu mai raspunde tu in locul meu, poate ai treaba cu "Recomand : STOP ejacularii precoce" (preluat din semnatura distinsului domn..."rapid")
Pentru a va atrage ofer rata conversie 20 - 34.69
maestre se pare ca cel cu problemele legate de precocitate este tu
te enervezi prea rpd si fara motiv
nu vreau sa iti raspund ca sa nu transformam acest topic in ceva ce nu ar trebui sa contina seopedia
intre noi fie vba : un astfel de topic trebuia sters de la bun inceput : seopedia nu ar trebui sa incurajeze (prin afisare) astfel de practici de transferuri interzise atat de PP cat si de MB
cat despre PP : crede-ma ca am destula "experienta" in domeniu : am 7 conturi care au fost in situatia descrisa de tine.
daca ai adaugat deja un card : se poate sterge cel care va fi adaugat ulterior, dupa ce se face retragerea.
DAR TU AI SCRISIN PRIMUL TAU POST : "insa nu am un card valid...cel putin cardurile mele nu le pot introduce la sustragerea fondurilor,primesc eroare"