Am implementat live support din 2007 fie independent, ori via ym. In 97% din cazuri, numai balarii, sau proaste care nu vad pretul sau nu inteleg ce inseamna 98 ron.
Am implementat live support din 2007 fie independent, ori via ym. In 97% din cazuri, numai balarii, sau proaste care nu vad pretul sau nu inteleg ce inseamna 98 ron.
Buna seara, am un site si vreau si eu sa instalez Livezilla va rog mult daca ma poate ajuta si pe mine cineva?il instalez dar cand ajung la IP nu stiu pe care trebuie trecut cel al calculatorului sau cel al host si la username ce trec admin sau numele siteului?Poate este cineva sa imi spuna si mie mai concrect cum sa instalez.
Va multumesc anticipat si cu mult respect si stima pentru cei care imi raspund,mai amanuntit cum sa il instalez?
Daniela Dumitru
Se trece IP-ul serverului unde ruleaza (IP-ul domeniului tau). Trebuie insa instalat si pe serverul de gazduire unde va trebui sa creezi o baza de date (mysql db) si te vei conecta cu userul de administrare setat in install.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
@puthre: 99% cred ca au Win* instalat pe PC-ul lor, deci nu vad unde ar fi problema. Dana a ales LZ
@Daniela: daca vrei ceva web based, da-mi un PM si gasim rezolvarea.
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Daca nu va convine Livezilla merita incercat si Open Source & Free Hosted Customer Service Software - tot o solutie open source ( aplicatie SaaS "full options" care nu ruleaza pe serverul vostru... mi se pare un avantaj d.p.d.v. al resurselor consumate ).
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)