Dragul meu, ala nu e codul producatorului, ci factorul de protectie la soare = sun protection factor SPF![]()
Nu l-am trecut pt ca in lista cu produse de la ei nu era trecut, dar ai dreptate, o sa-l trec.
Dragul meu, ala nu e codul producatorului, ci factorul de protectie la soare = sun protection factor SPF![]()
Nu l-am trecut pt ca in lista cu produse de la ei nu era trecut, dar ai dreptate, o sa-l trec.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Nu m-am uitat atent ce inseamna, am ales un produs la intamplare....
Oricum e bine ca ai inteles ideea
cnp e obligatoriu daca trebuie sa dai factura. din experienta ultimilor 5 ani daca il ceri obligatoriu pierzi destul de multe comenzi.
daca nu il ceri si nu il treci pe factura oricum cand ai/daca ai control trebuie sa-ti dea amenda pe ceva si mai bine sa fie asta. atentie sa ai si casa de marcat pt vanzare la clienti persoana fizica.
pe site ai si destul de multe probleme de usabilitate gen lipsa adresa fizica si alte chestiuni ce tin de increderea consumatorilor. o parte din probleme le gasesti in criteriile de preselectie la gala pentru ecommerce. o alta parte la cum se face jurizarea.
Am mai corectat din probleme, dar probabil ca nu toate. Ma stradui, insa![]()
Am alta intrebare, pentru cei care livreaza produse de mici dimensiuni:
De unde va luati cutiile de carton? Ca toti cei care comercializeaza cutii de carton au o comanda minima de aprox 500 de cutii. V-ati luat de la inceput 500 de cutii sau ati gasit pe undeva la bucata, acceptabil ca pret?
Iti recomand cu caldura plicuri cu burduf din hartie.![]()
La inceput m-am complicat cu cutii apoi am utilizat doar plicuri format A4.
E foarte ieftin si practic. In cutii trebuie sa umpli cu ceva ca sa nu trancane
si sunt scumpe.
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Mda, dar tu ai telefoanele alea extraplate si eu o sa am cutiute de carton patratoase. Ma indoiesc ca 5-10 cutiute din alea intra intr-un plic![]()
Telefoanele alea vin in cutii destul de mari, impreuna cu incarcator, CD, Manuale etc
Daca nu-s bune plicurile cu burduf format A4 inseamna ca nu ai cutii chiar de mici dimensiuni.
Daca ai cutii, de ce nu le ambalezi in hartie fara sa le mai pui in alte cutii mai mari ca doar nu faci Matroshka ?![]()
Ultima modificare făcută de Hobart; 24th September 2009 la 17:04.
Pai unele cutii ar fi de 6x6x6, altele de 6x14x6. Cam pe acolo.
Cum sa le impachetez in hartie, daca cineva comanda 5 produse, nu trebuie sa le trimit toate intr-o singura cutie? Deci -> Matroshka![]()
Tu de unde iei plicurile alea? Se gasesc si la librarie? Sau tot en-gros de la vreo firma? Ca as vrea sa le vad si eu inainte sa decid.
Eu le-am luat la snop din Selgros
CNP-ul numai este obligatoriu de trecut in facturile fiscale de la 1 ian 2007
Codul produsului nu trebuie trecut in interfata clientului neaparat, e nevoie de el pentru tine pentru o administrare mai usoara a stocurilor si a comenzilor, denumirea produsului trecuta pe site o poti modifica uneori din motivatiii de marketing de ex,
Poti sa o denumesti "Crema de Fata Activ" sau "Activ crema de fata" in functie de diverse, dar chiar daca schimbi denumirea codul produslui ramane acelasi
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)