salut ca tot veni vorba cu incalzirea globala, eu am probleme cu norii din fundalul site-ului www.idealuri.ro. in firefox merge bine pe orice versiune orice rezolutie, dar in ie6 se vede un nor sub altul in loc sa fie unul in stanga si unul in dreapta.va rog daca ma puteti sfatui ce sa fac dar sa raman tot la varianta de clasa css pt nor nu sa fac tabel cu 100% ca am mai auzit si varianta asta dar nu e ok
clasa norilor este urmatoarea :
am incercat am modificat latimea norilor cu 20 de pixel la fiecare am pus pe adresa urmatoare :Cod HTML:#norleft, #norright { width:50%; height:160px; background-repeat:no-repeat; display:inline; float:left; overflow: hidden; } #norleft { background-image:url(../images/norst.jpg); background-position:left top; text-align:right; } #norright { background-image:url(../images/nordr.jpg); background-position:right top; text-align:left; }
http://www.idealuri.ro/working/istoria-herbalife.html , dar tot asa se vede , nu pot intelege care este problema cu ie6, va rog frumos daca stie cineva ce as putea sa fac ca sa se vada bine si in ie6 o sa ii fiu etern recunoscator.

Răspunde cu citat