Am un site de hosting. Cand am vrut sa pun tag-urile de <h1> pe main page imi aratau a imagine:
nu stiti cum as putea face sa fie in format text si nu imagine?
multumesc,
Gabriel
Am un site de hosting. Cand am vrut sa pun tag-urile de <h1> pe main page imi aratau a imagine:
nu stiti cum as putea face sa fie in format text si nu imagine?
multumesc,
Gabriel
Eu nu am inteles nimic. Mai bine da link sau incearca inca o data sa explici problema.
Dumars, e posibil ca în header să fie background color/ image și peste e textul. Cel mai bine, cum a zis Wayne, dă-ne un link ceva.
Nimic interesant...
Banuiesc ca ai instalat Cufon.js si de aia-ti face H1, H2, etc tip imagine. Dezactiveaza javascript-ul in browser si vezi daca lasa text. Oricum, google vede textul ok, doar ca in browser sunt randate ca imagini, dar mai bine dai link-ul
Signatura lipsa
tymbark are dreptate. Ai cufon.js
Da, am nimerit-oPb e ca unele teme, cum e si a ta, sunt adaptate pt cufon si daca-l dezactivezi, arata nasol si ar trebui sa umbli putin si la CSS.
dar eu nu inteleg de ce vrei sa-l faci sa fie text? ca sa-l poti selecta tu cu mouseul? ca pt google e tot aia, el vede text-ul, deci dpdv SEO e ok. Am asa si pe alte site-uri si rankeaza bine, fara pb. deci daca e doar vb de SEO, nu-ti bate capul. Daca sunt si altele motivele si chiar vrei sa scoti cufon-ul, o sa ai putin de furca cu CSS-ul
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)