Daca vreau sa cumpar pentru un site care il detin link-uri in articole deja existente pe alte site-uri trebuie sa cumpar pe cuvintele cheie care se potrivesc cu site-ul meu sau pot si pe cuvinte normale? .
Daca vreau sa cumpar pentru un site care il detin link-uri in articole deja existente pe alte site-uri trebuie sa cumpar pe cuvintele cheie care se potrivesc cu site-ul meu sau pot si pe cuvinte normale? .
Este indicat ca link-ul sa fie pe cuvinte care te intereseaza avand in vedere ca motoarele de cautare tin destul de mult cont de ele. Daca nu se poate, macar contextul sa fie bun din punctul de vedere a ceea ce urmaresti tu.
Ideal ar fi sa fie pe cuvantul cheie exact pe care-l vrei, dar nu toate link-urile. Sa mai cumperi unele si cu un keyword partial-match, sa zicem daca keyword-ul tau e din 2 cuvinte si vrei sa cumperi vreo 10 link-uri, poti lua 6 link-uri pe keyword-ul, exact, 2 link-uri pt cuvantul1 din keyword, 2 link-uri pt cuvantul2 din keyword. Daca ai toate link-urile cu acelasi anchor text, poate parea spammy. Important este sa diversifici anchor text-ul, insa totusi sa fie ori cuvinte related, macar partial match sau eventual sinonime si cateva pe brand, sa zic asa.
Signatura lipsa
Am inteles acum , multumesc frumos pentru raspunsuri .
Si ca o completare la cele spuse de Tymbark, e bine sa ai si cuvinte cheie nerelated, pentru diversitate.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Da, dar ma gandesc ca astfel de anchor text oricum obtii din comentarii pe bloguri sau eventual natural. Mai greu cu anchor text exact-match, de aia eu nu prea ma chinui sa pun link-uri cu anchor text nerelated, mai ales daca e vb de cumparat link-uripun keyword-ul exact match, partial match, ceva sinonime si brandul. Restul nerelated vin ele natural
![]()
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)