Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Rezolutie-Website ( rog fara off topic)

Vladazard este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit Rezolutie-Website ( rog fara off topic)

Salutare... inainte de toate as vrea sa va rog un lucru.. pentru ca am doar notiuni elementare de html si java.. va rog daca stiti sa-mi dati raspunsul sa nu folositi cuvinte prea "grele" si sa nu incepeti cum au mai inceput si altii pe alte siteuri sa spuna:"pai tu vii aici fara sa ai habar de programare...invata si dupa aia apuca-te de treaba".. deci va rog decat asa mai bine abtineti-va pt ca am nevoie de ajutor urgent.
    Problema sta in felul urmator.. mi-am facut un site in design(singur ca n-am avut destui bani sa-i dau cuiva sa mi-l faca).. fara sa folosesc codul html decat in anumite situatii, majoritar este format din tabele centrate. Problema este ca eu am un monitor de 24 inchi cu rezolutie de 1980 cu 1080, iar siteul arata f ok pe rezolutia asta(pe acest computer am creat siteul).. dar cum ma uit la el de pe alte calculatoare cu rezolutii mult mai mici(sub 1280-1024) trebuie sa folosesc scrollul sa se vada tot siteul pe orizontal spre dreapta.. intrebarea mea este urmatoarea:
    -stiti cumva un cod html,javacsript, css ceva(exact codul care trebuie pt a face o auto rezolutie pt orice tip de rezolutie ar avea monitorul)?
    -ma refer exact la codul care trebuie daca se poate ca v-am spus.. n-am decat notiuni despre html si java
    -si unde anume sa pun acel cod in codul html?
    Va multumesc frumos.. si ma scuzati ca vreau totul chiar asa mura in gura..

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Salut si bine ai venit pe Seopedia.
    Frumos si elegant din partea ta ar fi sa treci intai pe aici: Prezentare forumisti
    Ar fi ok sa postezi adresa siteului pentru a ne da cu parerea
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Pai nu stiu cat de corect e ceea ce vrei sa faci, pt ca se vor micsora si fonturile si e posibil s nu se mai inteleaga nimic.
    Daca spui ca e facut de tine, poti incepe sa-l modifici singur dar ai grija ca de data asta tot layoutul sa aiba o latime de aprox 950-960 pixeli.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

E mai complicat decat crezi tu. Esti inca incepator, lucrezi cu tabele, iti recomand sa mergi pe o rezolutie fixa, nu mai mare de 960px width.

Dar daca tot vrei sa faci ceva serios, incepe sa inveti singur... sunt multe tutoriale, iti recomand: Cum sa transpui din Photoshop in HTML+CSS video, dar pe acelasi site ai muulte alte resurse realizate profesional.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

paginea mea este: pokersofts.com ( se pare ca nu merge sa postez tot linkul daca nu sunt membru de cel putin 30 zile)

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Folosind tabele, raportul cod/ continut este unul dezatruos.
    Eu ti-as recomanda sincer sa iei treaba de la capat si sa folosesti un CMS.
    Daca vrei sa pastrezi formatul static, cumpara-ti macar un template decent care sa arate cat de cat profi. Prima impresie a fost sa inchid browserul si sa fug. Nu ti-o spun cu rautate, dar e bine sa afli o parere obiectiva.
    Na ca am dat-o in offtopic.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th June 2011
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

nu ma supar robyroy.. dar faza e ca nu gasesc template cu ce vreau eu.. ca eu vreau un template sa arate exact cum am eu siteul in mom asta dar sa arate na mai profi.. dar nu exista ca am cautat.. vad ca si tu ai site-ul din domeniul poker si sti la ce ma refer cand zic ca vreau ca siteul sa arate exact in formula in care eu l-am facut.. si in nici un fel altcumva

Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Multe reclame nu inseamna automat conversii bune
    CAuta si iti garantez ca vei gasi ceva potrivit.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Site-ul nu e atractiv deloc. Si eu spun ca ar tb sa-l redesenezi de la zero (sa cauti de fapt un template). Pune mana si citeste pentru ca nu e greu, doar ca la inceput asa pare.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Chaos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    3rd April 2006
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    389
    Putere Rep
    37

Implicit

Problema cu tabelele nu e raportul de continut ptr ca dc ai un table curat s-ar putea sa fie mai ok codul decat cu divuri. problema la tabele este modul in care sunt randate de browser prin faptul ca trebuie sa redeseneze celula cu celula. (=> probleme de performanta... eg. IE).
    On topic: designul este urat insa gusturile nu se discuta. asculta de ce zice lumea de pe aici.. fa un site cu o latime de max 960 cu margin: auto .. centreaza tabelul principal si eventual redu si din latimea zonei centrale si din latimea celorlalte.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. a disparut un topic care ma interesa
    De Gin în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 22nd February 2011, 23:34
  2. Website promovat dar fara produse
    De marcos29 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 31st October 2008, 10:15
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626