Salutare... inainte de toate as vrea sa va rog un lucru.. pentru ca am doar notiuni elementare de html si java.. va rog daca stiti sa-mi dati raspunsul sa nu folositi cuvinte prea "grele"si sa nu incepeti cum au mai inceput si altii pe alte siteuri sa spuna:"pai tu vii aici fara sa ai habar de programare...invata si dupa aia apuca-te de treaba".. deci va rog decat asa mai bine abtineti-va pt ca am nevoie de ajutor urgent.
Problema sta in felul urmator.. mi-am facut un site in design(singur ca n-am avut destui bani sa-i dau cuiva sa mi-l faca).. fara sa folosesc codul html decat in anumite situatii, majoritar este format din tabele centrate. Problema este ca eu am un monitor de 24 inchi cu rezolutie de 1980 cu 1080, iar siteul arata f ok pe rezolutia asta(pe acest computer am creat siteul).. dar cum ma uit la el de pe alte calculatoare cu rezolutii mult mai mici(sub 1280-1024) trebuie sa folosesc scrollul sa se vada tot siteul pe orizontal spre dreapta.. intrebarea mea este urmatoarea:
-stiti cumva un cod html,javacsript, css ceva(exact codul care trebuie pt a face o auto rezolutie pt orice tip de rezolutie ar avea monitorul)?
-ma refer exact la codul care trebuie daca se poate ca v-am spus.. n-am decat notiuni despre html si java
-si unde anume sa pun acel cod in codul html?
Va multumesc frumos.. si ma scuzati ca vreau totul chiar asa mura in gura..

si sa nu incepeti cum au mai inceput si altii pe alte siteuri sa spuna:"pai tu vii aici fara sa ai habar de programare...invata si dupa aia apuca-te de treaba".. deci va rog decat asa mai bine abtineti-va pt ca am nevoie de ajutor urgent.
Răspunde cu citat