Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: SEO prin Recomandare (pentru servicii Medicale) ?

Vizualizare arbore

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    65

Implicit

Din pacate nici eu nu am fost ferit de ghinioane d'astea .. am avut un accident de motor in care mi s-a strivit calcaiul si mi s-a rupt osul scafoid (cica astea 2 sunt cele mai slab vascularizate oase din corp, cele mai "nenorocite" si care necesita cel mai mult timp de refacere - m-am convins)

Anyway .. am ajuns de urgenta la Spitalul Judetean, ca nu te duce in alta parte salvarea si tot acolo mi s-a "reparat" calcaiul (deci n-am avut cand sa caut pe google nimic) - asta e vestea buna, cea rea e ca nu s-a vazut pe radiografie ca am osul scafoid rupt si am stat cu el asa timp de 4 ani de zile. Nu ma durea decat in momentele in care fortam mana prea tare, asadar nu m-am gandit ca ar putea fi ceva atat de grav.

Cand s-a simtit clar ca ceva nu e in regula acolo, m-am dus si am mai facut o radiografie si au vrut aia sa ma interneze direct - evident, am refuzat. Astia de la Brasov vroiau sa-mi taie grefa de os de la sold si sa-mi puna grefa la mana; am zis ca sunt tampiti la cap. Si chiar sunt!

Acum incep si eu sa-ti raspund la subiect: rezolvarea nu am cautat-o pe net. Nici macar "scafoid" nu am scris in Google. Am cerut doar recomandari de la oamenii pe care ii stiam in domeniu. Asa am ajuns sa ma interesez cum sta treaba la Bucuresti si la Cluj. Intr-un final am ajuns la Cluj, am stat de vorba cu un medic si mi-a propus o solutie mai mult decat logica, solutie ce implica o singura "taietura", nu doua.

Deci daca tii la succesul vreunei interventii (cel putin la una care se poate realiza in tara), atunci te bazezi pe word of mouth, nu pe advertoriale si alte articole mai mult sau mai putin adevarate. Sanatatea e prea importanta ca s-o lasi pe mana unor advertoriale sau articole slab informative.

Nu te poti baza pe SEO cand vine vorba de sanatate. SEO e facut de diversi oameni pt castig, dar cine se increde in articole medicale scrise pt SEO, e nebun
    Ultima modificare făcută de AntonioTony; 26th June 2013 la 12:14.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare firma pentru cursuri programare PHP
    De websiteanunturi în forumul Server side
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 24th March 2017, 09:42
  2. Recomandare modul pentru filtrare produse - opencart
    De Calin B în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd February 2013, 10:16
  3. recomandare servicii de inscriere in directoare
    De Cipiot în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th February 2011, 23:11
  4. Scriu articole pe teme medicale
    De babacloanta în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th October 2010, 01:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •