Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: SEO prin Recomandare (pentru servicii Medicale) ?

Afișare hibrid

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    33

Implicit

Daca ar fi sa raspund cu ,,nu'' si ,,da''..e clar ca raspunsul ar fi NU..nu este ok, omul este indus in eroare..Dar daca stam si analizam un pic ,,inducerea in eroare'' se practica in toate domeniile si pe multe alte canale de informare...

Tu crezi ca Nadia Comaneci doarme pe salteaua careia ii face reclama ?... adica pe o saltea de 13-14 cm grosime......un fel de plapuma pe care cica ,, plutesti''.

Domeniul medical e probabil cel mai sensibil si putem vorbi de categorii la acest capitol, de la simple articole cu inflorituri la site-uri care vindeca boli incurabile. Cele din urma pot fi incadrate fara dubii la excrocherii cu toate acestea exista si functioneaza, unele fiind chiar ale unor colegi de pe forum.....

Personal nu as avea incredere deplina nici intr-un medic, daca acesta nu are recomandari solide, fiecare cauta sa vanda produsele care ii aduc cel mai mare profit, ma refer la proteza. Comisionul face imposibila alegerea celui mai bun produs si plata pretului corect...Cat priveste priceperea medicului vestile se duc cu sau fara internet.

Am un prieten care a facut o operatie la ligamnent, s-au folosit materiale din Germania, cost total 2000 euro.....se putea face si cu cateva sute de euro cu materiale din China sau Coreea.
    Am un Blog

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Fium Vezi Post
    Daca ar fi sa raspund cu ,,nu'' si ,,da''..e clar ca raspunsul ar fi NU..nu este ok, omul este indus in eroare..Dar daca stam si analizam un pic ,,inducerea in eroare'' se practica in toate domeniile si pe multe alte canale de informare...
    Pff, scrisei degeaba ca apucasi sa postezi inaintea mea asa ca ramane decat sa zic: idem
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare firma pentru cursuri programare PHP
    De websiteanunturi în forumul Server side
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 24th March 2017, 09:42
  2. Recomandare modul pentru filtrare produse - opencart
    De Calin B în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd February 2013, 10:16
  3. recomandare servicii de inscriere in directoare
    De Cipiot în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th February 2011, 23:11
  4. Scriu articole pe teme medicale
    De babacloanta în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th October 2010, 01:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •