Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 23

Subiect: SEO prin Recomandare (pentru servicii Medicale) ?

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Eu nu cu cei care platesc promovarea am o problema, cat cu cei care "o fac", adica seo-isti! Sa nu mai faca seo prin recomandare! Se poate face seo fara recomandari!
    esti subiectiv;
    de ce o recomandare medicala e diferita de o recomandare auto?
    daca merg pe o recomandare auto proasta pierd cel putin bani (pentru care de obicei platesc cu o particica de sanatate), dar pot pierde mult mai mult (de ex in cazul unui accident cand auto se devedeste a nu fi asa de "safe" pe cat spunea recomandarea);

nu e treaba mea sa decid daca e moral sau nu sa fie permis seo prin recomandari (desi unii spun ca orice fel de seo e imoral), insa asta e situatia si ea nu e diferita in cazul in care te afeteaza direct fata de cazul in care nu te afecteaza (sau nu iti dai seama);

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Din pacte se practica astfel de manevre, si medicii respectivi care sunt prosti gramada au despre ei impresia ca sunt cei mai buni medici din oras, eu am o amica stomatolog, care chiar daca isi da interesul are numai esecuri, dar refuza sa accepte ca ea greseste ca nu intamplatot 120% din pacienti au probleme cu lucrarile ei, nu degeaba unii au dureri groaznice dupa ce pleaca de la ea, iar la alte cabinete nu se intampla asa ceva.
    Ea nu posteaza pe forumuri, nu se recomanda pe web, dar toate rudele spun ca este cea mai buna doctorita. Eu in calitate de prieten foarte bun (nu platesc niciodata la ea) nu ma mai duc la ea cu proprii copii, chiar daca la mine nu au fost probleme.

Sa vezi ca acum se fac si recomandari negative, postaci platiti care spun ca au fost la clinica X si ca au fost servicii proaste, ca s-au intors mai bolnavi decat sau dus, etc.
    Eu am descoperit un astfel de caz pe forumul meu, si asta pentru ca cunosteam clinica respecitva, ma duceam frecvent pe acolo, si am decis sa sap, si surpriza mare a venit cand am gasit ca IP-ul era alocat unei clinici rivale si emailul era al unui angajat de la o clinica rivala.
    Eu ca admin de forum am putut sa investighez, dar cum povestea era bine construita cu lux de amanunte, detalii ce o faceau credibila, multi pavcienti au evitat poate acea clinica, pana in momentul in care am luat masuri si am anuntat public in thread
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post

Deci daca tii la succesul vreunei interventii (cel putin la una care se poate realiza in tara), atunci te bazezi pe word of mouth, nu pe advertoriale si alte articole mai mult sau mai putin adevarate. Sanatatea e prea importanta ca s-o lasi pe mana unor advertoriale sau articole slab informative.

Nu te poti baza pe SEO cand vine vorba de sanatate. SEO e facut de diversi oameni pt castig, dar cine se increde in articole medicale scrise pt SEO, e nebun
    NU te poti baza pe sfaturi, pentru ca doctorii in cazul meu NU stiu sa opereze cu tipul de proteza pe care il vreau! Pentru ca NU au experienta si training, iar eu nu vreau sa fiu cobay. Dar nu asta ma deranjeaza, caut solutii.

Pe mine ma deranjeaza ca dau de advertoriale, in cautarea unor "cuvinte" medicale, care RECOMANDA medici, clinici, tratamente, produse... pentru SEO!

Citat Postat în original de Ciprian.Olaru Vezi Post
    esti subiectiv;
    de ce o recomandare medicala e diferita de o recomandare auto?
    daca merg pe o recomandare auto proasta pierd cel putin bani (pentru care de obicei platesc cu o particica de sanatate), dar pot pierde mult mai mult (de ex in cazul unui accident cand auto se devedeste a nu fi asa de "safe" pe cat spunea recomandarea);

nu e treaba mea sa decid daca e moral sau nu sa fie permis seo prin recomandari (desi unii spun ca orice fel de seo e imoral), insa asta e situatia si ea nu e diferita in cazul in care te afeteaza direct fata de cazul in care nu te afecteaza (sau nu iti dai seama);
    Pentru ca un medic, produs, tratament... te poate distruge pe viata, pe cand un mecanic prost, se poate schimba repede cu unul bun. Masina are senzori, "se aude", ... daca mecanicul e prost. Corpul operat sau tratat, se recupereaza foarte greu, sau deloc. Nu este de tabla!

NU am zis ca nu e ok seo, seo este un serviciu obligatoriu pentru orice afacere online, cat incerc sa explic, ca dpmdv SEO prin RECOMADARE, pentru nisa medicala nu este ok.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

dpmdv SEO prin RECOMADARE, pentru nisa medicala nu este ok.
    iar eu incerc sa spun ca dpmdv pentru orice nisa e aceeasi treaba;
    daca mecanicul prost nu a strans frana cum trebuie.. e posibil sa nu mai apuci sa il schimbi;

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Pe mine ma deranjeaza ca dau de advertoriale, in cautarea unor "cuvinte" medicale, care RECOMANDA medici, clinici, tratamente, produse... pentru SEO!
    Tom, SEO se face pe orice nisa, nu are importanta pentru unii SEO-isti. Dar daca gaseai pe prima pagina un post de pe opera in care scria "scriu articole contra cost despre proteze 2013" sau gaseai un site dubios ce vorbeste despre proteze, care a ajuns sus datorita faptului ca a spart niste site-uri si si-a introdus in ele link catre site-ul propriu?

Astea nu sunt imorale? Deci se poate si mai rau de atat! Ce spui tu acolo se afla in zona "gray" a moralitatii
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Tom
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Tom, SEO se face pe orice nisa, nu are importanta pentru unii SEO-isti. Dar daca gaseai pe prima pagina un post de pe opera in care scria "scriu articole contra cost despre proteze 2013" sau gaseai un site dubios ce vorbeste despre proteze, care a ajuns sus datorita faptului ca a spart niste site-uri si si-a introdus in ele link catre site-ul propriu?

Astea nu sunt imorale? Deci se poate si mai rau de atat! Ce spui tu acolo se afla in zona "gray" a moralitatii
    MA, eu am client clinica stomatologica, pentru care am facut seo 2 ani. NU am zis ca seo nu e ok, seo este obligatoriu, dar SEO prin RECOMANDARE nu este ok.

Sincer, incep sa accept idea de "platit" sau P, pentru advertoriale, macar asa stiu ce naiba citesc

Citat Postat în original de Ciprian.Olaru Vezi Post
    iar eu incerc sa spun ca dpmdv pentru orice nisa e aceeasi treaba;
    daca mecanicul prost nu a strans frana cum trebuie.. e posibil sa nu mai apuci sa il schimbi;
    Daca mecanicul prost nu strange frana, iti dai seama in 5 minute de cand pleci cu masina, te intorci si o repari. Tu stai la cafea, pana cand masina e gata. In cazul in care nu iti dai seama, poti doar sa strici o tabla, care nu te costa nimic sa o repari, doar stai cateva zile fara tabla.
    Daca mecanicul prost (doctorul) nu monteaza o proteza cum trebuie, ai piciorul mai scurt, te doare extrem de tare, te imbolnavesti, .... complicatii...te operezi din nou, si nu stai la cafea, sa astepti.

Nu cred ca exemplele sunt similare.
    Ultima modificare făcută de Tom; 26th June 2013 la 14:07.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Tom
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

duplicate.

Merge seopedia prost, doar la mine?

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

nu. chiar merge prost.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Merge prost la toata lumea. Iar atunci cand postezi si iti spune "trebuie sa astepti 60 de sec pana a posta din nou" inseamna ca postul a fost publicat, iar duplicatul urmeaza, daca astepti cele 60 de sec
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Discutabil. Si un medic are zile proaste. Adica daca pt mine a fost ok, nu e obligatoriu sa rezolve la fel de bine problema si la tine.
    Ai buget de Viena sau macar garantia ca aia sunt mai buni?
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recomandare firma pentru cursuri programare PHP
    De websiteanunturi în forumul Server side
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 24th March 2017, 10:42
  2. Recomandare modul pentru filtrare produse - opencart
    De Calin B în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd February 2013, 11:16
  3. recomandare servicii de inscriere in directoare
    De Cipiot în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 7th February 2011, 00:11
  4. Scriu articole pe teme medicale
    De babacloanta în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 4th October 2010, 02:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •