Postat în original de
AntonioTony
Deci daca tii la succesul vreunei interventii (cel putin la una care se poate realiza in tara), atunci te bazezi pe
word of mouth, nu pe advertoriale si alte articole mai mult sau mai putin adevarate.
Sanatatea e prea importanta ca s-o lasi pe mana unor advertoriale sau articole slab informative.
Nu te poti baza pe
SEO cand vine vorba de sanatate.
SEO e facut de diversi oameni pt castig, dar cine se increde in articole medicale scrise pt
SEO, e nebun

NU te poti baza pe sfaturi, pentru ca doctorii in cazul meu NU stiu sa opereze cu tipul de proteza pe care il vreau! Pentru ca NU au experienta si training, iar eu nu vreau sa fiu cobay. Dar nu asta ma deranjeaza, caut solutii.
Pe mine ma deranjeaza ca dau de advertoriale, in cautarea unor "cuvinte" medicale, care RECOMANDA medici, clinici, tratamente, produse... pentru SEO!

Postat în original de
Ciprian.Olaru
esti subiectiv;
de ce o recomandare medicala e diferita de o recomandare auto?
daca merg pe o recomandare auto proasta pierd cel putin bani (pentru care de obicei platesc cu o particica de sanatate), dar pot pierde mult mai mult (de ex in cazul unui accident cand auto se devedeste a nu fi asa de "safe" pe cat spunea recomandarea);
nu e treaba mea sa decid daca e moral sau nu sa fie permis
seo prin recomandari (desi unii spun ca orice fel de
seo e imoral), insa asta e situatia si ea nu e diferita in cazul in care te afeteaza direct fata de cazul in care nu te afecteaza (sau nu iti dai seama);
Pentru ca un medic, produs, tratament... te poate distruge pe viata, pe cand un mecanic prost, se poate schimba repede cu unul bun. Masina are senzori, "se aude", ... daca mecanicul e prost. Corpul operat sau tratat, se recupereaza foarte greu, sau deloc. Nu este de tabla!
NU am zis ca nu e ok seo, seo este un serviciu obligatoriu pentru orice afacere online, cat incerc sa explic, ca dpmdv SEO prin RECOMADARE, pentru nisa medicala nu este ok.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.