Cautam sa invat cat mai multe despre seo si am dat peste voi. Sper ca o sa invat multe aici ca`mi dau licenta la anu din Internet Marketing.
Cautam sa invat cat mai multe despre seo si am dat peste voi. Sper ca o sa invat multe aici ca`mi dau licenta la anu din Internet Marketing.
softpedia via expertul![]()
din cite mi-aduc aminte:
google -> seopedia.org -> forum.seopedia.ro
Partea nasoala a fost ca prima oara nu mi-am salvat bookmark catre forum. Stiam ca are forum in fata si ii tooot dadeam cu forum.seopedia.com. Asta vreo 10 minute, pentru ca eram convins ca asa era corect.
Ultima modificare făcută de fanelaru; 16th January 2007 la 23:01.
Google m`a trimis aici, sper sa nu`mi para rau, vad unele lucruri faine, dar unele ma dezamagesc, celor care vin aici si vor sa invete cate ceva despre SEO, le sunt vandute gogosi. voi mai sta pe aici o perioada si voi incerca sa ajut cat pot.
Forumul Seopedia este peste multe alte forumuri de afara , mai vechi si cu useri mai multi. Sper ca aceasta comunitate sa fie in continua crestere.Tineti-o tot asa !
Eu am luat trenul de la Targu-Mures spre "Internet", dar m-am ratacit in gara "Google"![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)