Buna dimineata. Am deja cateva mesaje. Prefer sa raspund aici si sa pun inca o data accent pe ideea fundamentala a anuntului meu - "caut writeri prietenosi cu limba romana". Prin urmare, nu voi raspunde la mesajele in care gasesc greseli - virgula inainte de etc, virgula dupa insa, "deasemenea", "defapt" etc. Am nevoie de writeri buni, carora le pot asigura volum si un pret pe masura efortului depus.
Regulile de redactare includ (intre altele):
utilizarea diacriticelor – nu este o regula generala;
folosirea Bullets sau Numbering atunci cand este necesar;
enumerarea prin Bullets cu litera mica (nu si atunci cand randul incepe cu nume proprii) si incheierea cu punct si virgula (exceptie ultimul rand, cand se pune punct);
utilizarea ghilimelelor romanesti („ ”);
utilizarea in mod corect a liniei de pauza;
texte scrise cu acuratete – blocurile mari de text obosesc;
includerea cuvintelor cheie in mod natural in text – in titlu, metadescriere, subtitlu;
utilizarea virgulei responsabil – nu inainte de etc, nu dupa insa (sunt multe de spus la capitolul asta);
Respect munca tuturor, dar ii caut pe cei buni. Initial, cerintele vor fi minime. Am rabdare cu writerii la care sesizez potential si ii pot ajuta sa performeze. Clientii de azi au alte pretentii. Cei mai multi vor calitate – firesc, pentru asta platesc!
Le multumesc celor care mi-au trimis mesaje si sper sa inteleaga de ce nu le-am raspuns. Citesc toate mesajele primite si ii astept pe cei care corespund asteptarilor mele.

Răspunde cu citat