Salutare.
Caut pe cineva care sa imi faca o pagina twitter pentru un mini magazin online si sa imi aduca natural minim 3-4k followeri din Romania neaparat, preferabil de sex masculin. Daca sunt intrebari, astept aici reply sau PM.
Multumiri.
Salutare.
Caut pe cineva care sa imi faca o pagina twitter pentru un mini magazin online si sa imi aduca natural minim 3-4k followeri din Romania neaparat, preferabil de sex masculin. Daca sunt intrebari, astept aici reply sau PM.
Multumiri.
Cele de facebook nu te intereseaza? Daca da,da-mi PM
Pe twitter nu se merita, in plus nu cred ca sti ce inseamna 3000 4000 mii natural pe twitter, unde la un moment dat aveam 2000 si aveam impresia ca ma vede toata tara, acum sunt 4891 de followersi pe care i-am facut natural in 3-4 ani, cand era twitter la moda, nu valoreaza nimic, sau mai nimic in momentul asta desi pe vremuri era o sursa buna de trafic pentru articolele pe care le scriam.
ionutz1222, am stabilit deja cu un coleg de pe seopedia pentru pagina de facebook.
haotik, iti multumesc pentru raspunsul complet. Mie imi trebuie o pagina strict pentru prezenta. Site-ul este un mini magazin online, caruia i-am incropit recent si un blog cu autopost on twitter / facebook. Ma gandeam ca sunt link-uri bune chiar daca nu am trafic de acolo. Nu stiu ce inseamna intradevar 3k pe twitter, deci modific cererea inntrun "numar decent" de followeri.
Sunt tehnici de crestere precum urmatoarea care necesita mult timp: dai follow oricui si un procent din cei pe care ii urmaresti , din reflex sau "bun-simt" incep sa te urmareasca inapoi. Cam asa cresc multi conturile.
Aveam cont la ei din 2014 si dupa ce am citit mesajul tau am postat acolo un job cu buget de 25 usd. Avem in gand ca nu se va baga nimeni, insa in doar cateva ore am batut palma cu un freelancer cu rata de succes de 90% si peste 6k ore platite.
Pe scurt, foarte ieftin. Acum sper sa isi faca treaba si sa ii ramana cei 90% acolo. Nu stiu daca am voie sa postez link-ul pe forum, insa pentru cei interesati il gasiti cautand "Twitter Page plus 3K followers from specific country" pe upwork.
Se poate inchide acest post. Multumiri.
Ultima modificare făcută de alxalex; 14th March 2017 la 20:15.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)