Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Caut pe cineva rabdator care sa imi continue proiectul de eCommerce.

UnderX este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th October 2015
    Vârstă
    37
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit Caut pe cineva rabdator care sa imi continue proiectul de eCommerce.

Buna!

Acum ceva timp am lansat Naturalia Shop.

Dupa cum vedeti proiectul nu a fost dus la capat... din lipsa de timp baza de date a produselor nu a fost completata.

Lipsesc descrierile pe produse, sau cele existente deja sa fie aranjate mai bine in pagina.

Caut ajutor sa duc acest proiect in stadiu de gata. Insemnand sa il pot preda sotiei care deja detine afacerea offline in asa fel incat sa incepem sa il promovam online/offline, sotiei sa ii ramana sa mentina preturile la zi si sa preia comenzi.
    Nu ma intereseaza momentan nimic ajutor in promovarea site-ului, ci doar sa il aduc la stadiul complet de functionalitate. Adica navigatie, produsele sa aiba imagini si descriere fiecare, va exista si un sistem de blogging care va fi impins in facebook.

Ar fi cineva interesat sa ma ajute in acest proiect? La ce costuri sa ma astept?
    Este bazat pe opencart, baza de date a produselor este un simplu excel.

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    38

Implicit

Avand un client pe zona asta si stiind ca Naturalia este marca inregistrata ma intre daca ai putea avea probleme cu numele domeniului.

Ca si costuri probabil daca apelezi la o firma cred ca cel mai ieftin iti ia un 8-10 euro pe ora, daca angajezi un stdent la negru sa se ocupe probabil e mult mai ieftin, sfatul meu ar fi sa se ocupe sotia 2-3 ore pe zi sa faca descrierile de produse si ce mai trebuie.

De asemenea sfatul meu ar fi sa incepi sa vinzi si ca daca ai doar 2-3 produse pe site, daca reusesti sa vinzi ceva atunci 1: iti valideaza business-ul 2: deja poti din profit suporta o mica parte din cheltuielile de intretinere (ma ganndesc ca ce zici tu acolo, adaugare de produse si restul se poate numii si intretinere)

bogdanpodina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    11th October 2016
    Locaţie
    Baia Mare
    Posturi
    73
    Putere Rep
    16

Implicit

Am lasat PM

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th October 2015
    Vârstă
    37
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Multa lume s-a oferit sa ma ajute! O sa incerc sa discut cu fiecare in parte.

Cat despre marca, chiar am avut "discutii" pe tema asta deseori la firma, noi suntem SC Naturalia Shop SRL, exista si SC Naturalia SRL functionam de 11 ani pe piata offline. Multumesc de informatii!

Razvan Guiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    2nd November 2016
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    53
    Posturi
    86
    Putere Rep
    16

Implicit

Si eu am lasat PM

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    38

Implicit

Vezi ca nu e chiar tot una sa ai un srl cu numele siteului dar te ajuta oricum foarte mult. De asemenea te ajuta si vechimea, adica e clar ca poti demonstra ca nu a fost rea intentie sau ca vrei sa te folosesti de numele lor, depinde si ce parere au ei despre asta, etc. Daca le vinzi produsele lor s-ar putea sa nu aiba absolut nici o problema si sa te vada chiar ca un partener de incredere. De la un anumit nivel insa e bine sa fi protejat.

Citat Postat în original de UnderX Vezi Post
    Multa lume s-a oferit sa ma ajute! O sa incerc sa discut cu fiecare in parte.

Cat despre marca, chiar am avut "discutii" pe tema asta deseori la firma, noi suntem SC Naturalia Shop SRL, exista si SC Naturalia SRL functionam de 11 ani pe piata offline. Multumesc de informatii!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th October 2015
    Vârstă
    37
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    Vezi ca nu e chiar tot una sa ai un srl cu numele siteului dar te ajuta oricum foarte mult. De asemenea te ajuta si vechimea, adica e clar ca poti demonstra ca nu a fost rea intentie sau ca vrei sa te folosesti de numele lor, depinde si ce parere au ei despre asta, etc. Daca le vinzi produsele lor s-ar putea sa nu aiba absolut nici o problema si sa te vada chiar ca un partener de incredere. De la un anumit nivel insa e bine sa fi protejat.
    Ceva sfaturi? Un prim pas banuiesc ca ar fi sa inregistrez domeniul? Multumesc!

AlexMar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    426
    Putere Rep
    24

Implicit

Haotik, este marca inregistrata dar nu pe toate clasele. Daca e vorba de naturalia bio este pe clasele 35, 43, 44.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut pe cineva care sa imi vectorizeze un logo
    De George Ginghina în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th February 2017, 12:04
  2. Caut pe cineva care se pricepe la Wordpress
    De Geany în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th January 2014, 12:51
  3. Caut pe cineva care se pricepe la Feedburner
    De aliceee în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0