Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Investesc in diverse afaceri sau Startup-uri

Afișare hibrid

seometrix este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    21st August 2014
    Vârstă
    42
    Posturi
    27
    Putere Rep
    23

Implicit

Buna Mihai, singurul motiv pentru care vreau sa investesc intr-o afacere este pentru ca vreau sa colaborez cu oameni care vor sa faca un business, bani sau sa ajunga la o independenta financiara, dar care au nevoie de putin ajutor financiar. Sincer este prea greu sa gasesti pe cineva sa ti faca treaba buna... chiar daca ii platesti mai mult decat suficient... deci vreau sa investesc mai mult in oameni decat in afaceri...

Sent from my iPhone using Tapatalk

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    41

Implicit

Vin eu cu o intrebare mai grea pentru tine. Mai ales pentur ca relatia cu un investitor seamana cu un mariaj, dar intai da-mi voie sa ma prezint.

Ma numesc Dragos Schiopu, am propria companie de 14 ani, timp in care am facut destule greseli dar am si invatat destul de multe lucruri. Sunt membu seopedia de vreo 10 ani. La un momentat blogul meu personal era printre cle mai cunoscute din Romania (Top 200 sa zicem), am fost ambasador al brandlui Samsung, ............... probabil daca as deschide un topic aici in care sa ma prezint ca INVESTITOR, as pune macar 2-3 paragrafe legate de cine sunt, ce am facut in aceasta viata, experiata pe care o am, etc.

Din fericire nu am nevoie de investiti pentru ca business-ul meu nu e scalabil, sau scalabil masiv astfel incat sa fie necesara sau rentabila o investitie externa. Asta e primul lucru pe care vrea sa il vada un investitor scalabilitatea proiectului sau posibilitatea lui de a fi implementat pe alte marketinguri.

Pentru ca cunosc cativa investitori si am stat de vorba cu ei, stiu foarte bine ca ei spun foarte clar ce pun ei pe masa, si in general in afara de "bani" mai pun pe masa si "smart-money". De cele mai multe ori acei "smart-money" sunt de 1000 de ori mai importanti decat suma investita.

In decursul acestor ani am cunoscut destul de multe persoane cu bani, si cel ma probabil daca as avea ceva scalabil si nevoie de o investitie in ideea mea as ajunge usor la omeni precum Marius Ghenea, Dragos Roua, Dragos Anastasiu, Dragos Manac, etc....

asa ca intrebarea de 1000 de dolari este: DE CE AS VENII SA ITI CER BANI TIE? Ce oferi?

Daca doar bani, sunt niste credite pentur IMM-uri foate bune la BT si nu am nevoie de un partener pe cap.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    21st August 2014
    Vârstă
    42
    Posturi
    27
    Putere Rep
    23

Implicit

Scriind de pe telefon nu imi permit sa fac cateva aliniate despre cine si ce sunt. Si poate nici nu ma pot numi abasafor, guvernator sau trai in trecut gandindu ma ca am avut cel mai tare blog in top X .

Nu ma pot compara nici pe departe cu investitorii de top din Romania si cred ca am foare mult de muncit pana sa prind gustul unei foarte mici bucatele din ceea ce sunt ei. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa vin pe seopedia si sa muncesc sa imi fac o carte de vizita frumoasa scriind romane prin care sa mi atest cunostintele pe care CRED ca le am in loc sa muncesc pentru a avea / gusta o bucatica din succesul lor.

Pe scurt...
    - unii muncesc pt a da replici,
    - altii muncesc pentru o viata mai buna, o familie fericita, o casa dar si au dat seama ca singur este foarte greu si au nev de un partener bun.
    - iar altii care freaca menta crezand ca La urmatoarele alegeri vor primi ca bonus cateva zeci de mii de euro doar pentru ca au stat acasa si nu a deranjat pe nimeni.

Daca vrei sa te mai iei un pic de mine este ok
    Daca nu ...

Se poate inchide topicul

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    21st August 2014
    Vârstă
    42
    Posturi
    27
    Putere Rep
    23

Implicit

Btw.. topicul a inceput asa... fra sa vehiculez sume exorbitante si introduceri de cateva aliniate... Tot ceea ce am cautat este/ sau a fost, o persoana/partener care vrea sa fie gata sa munceasca si sa si investeasca timpul pentru a incerca sa faca ceva maret in 2017.

Citat Postat în original de seometrix Vezi Post

Tin sa precizez ca investesc diferite sume pana in 10-15 K EUR pe proiect in schimbul unor acțiuni in compania respectiva. DAR NU DAU BANI CU IMPRUMUT.

Cei interesati pot trimite PM cu ID-ul de skype.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Mai eu am o afacere in agricultura in Ungaria .. daca te bagi, astept PM ( am vazut ca ai zis ca e STOP, da poate te intereseaza ). Am tot, in afara de 2 sere moderne + o mica modernizare ).
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    21st August 2014
    Vârstă
    42
    Posturi
    27
    Putere Rep
    23

Implicit

Sorry, sunt interesat doar de proiecte online. Se poate inchide thread-ul.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu zic ca el cauta doar idei, ca multi altii de fapt.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    21st August 2014
    Vârstă
    42
    Posturi
    27
    Putere Rep
    23

Implicit

Mihai, ti am trimis pm.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. BSOD Startup Problem
    De George Ginghina în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 26th April 2012, 14:59
  2. Buget de 300 euro/luna, cum sa-i investesc cu cap?
    De papucei în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 17th April 2011, 00:39
  3. Cum sa investesc 100-150euro?
    De AndyM în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 19th January 2011, 22:37
  4. Sa investesc in reclama?
    De thefan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th December 2007, 18:26

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •