eu as alege pe Luminta ca canta:d
cu cat mai putini merg la vot, cu atat le e mai usor sa faca manarii si iar castiga cei mai corupti, nu lasa sanse si alora mai putin corupti.
Versiune printabilă
eu as alege pe Luminta ca canta:d
cu cat mai putini merg la vot, cu atat le e mai usor sa faca manarii si iar castiga cei mai corupti, nu lasa sanse si alora mai putin corupti.
1 - da, e adevarat, ai dreptate...
Aici nu pot sa nu rad... pentru ca mauit in jur si sincer iti spun, dar sincer... nu am mai vazut un functionar/doctor/politist care sa imi refuze "mica atentie" cam de mult timp... incat am ajuns sa cred ca "cei mai putini corupti" de fapt nu exista... :)
Si cu asta am iesit din discutia asta, ca si asa, am intrat un pic fortat... :) Bafta si ... sa alegeti bine! :)
tocmai pentru ca urasc prostia hotia si minciuna plus "efectul de turma " ... NU MA DUC LA VOT . Mi-e scarba de ce se intampla in moment in tarisoara asta a noastra
Pai tocmai ca sa eviti turma ar trebui sa mergi la vot. Pentru ca momentan, e cool sa nu votezi si sa fi indiferent si libertin, umbland cu frunza de artar pe post de scut uterin.
daca nu mergi la vot, lipsa ta va fi interpretata de fiecare cum vrea, dar niciodata nu vei tu. interpretarile vor fi facute de ziaristi interesati sau de politicieni la fel de interesati.
daca numergi la vot, de unde stii ca se va considera acest lucru un protest ? la fel de bine poate fi interpretat si ca o aderare la votul colectiv. si oricum, daca vrei sa protestezi poate mergi la vot si protestezi punand 30 de stampile pe buletin.
este o mare diferenta intre voturile anulate si cele lipsa.
in plus, daca nu votezi, cum te astepti ca parerea ta sa conteze ? (pentru ca de fapt, nu te prezinti tocmai pentru ca vrei sa le spui altora ca nu esti de acord cu ceva, deci vrei ca parerea ta sa conteze)
orice politician pe care vrei sa il tragi de urechi os a iti spuna legitim: daca nu esti de acord cu ceva, de ce taci ?
sau tacerea face parte din complicitatea cu care eram celebri pana in '90 - eram "mamaliga care nu expldoeaza"...
in final: tendinta de a lipsi de la vot apartine celor care trebuie sa aiba ceva de spus, a celor educati, a celor care au mai multi ani inainte decat in spate, deci de ce sa ii lasi pe cei care au tot vorbit pana acum (si au vorbit prost multi dintre ei) sa vorbeasca si in continuare IN NUMELE TAU ?
cel mai bun comment ... pe bune m-ai facut sa rad copios :)) (la filmulet ma refer)
- fratilor ce mai vreti despre oamenii politici ... cred ca filmuletul oferit de nosfer spune multe (nu generalizez, insa nu sunt toti hoti, mai sunt si altii din alte state care mai fura, e vorba de nesimtire si indolenta) ... tipa din platou e doamn cu: ciocu' mic noi suntem la putere acum ... dansa are si ea o firma de drumuri ... numa pentru bucuresti ... mai asfalteaza si ea din cand in cand ceva ... sa ia un ban :rolleyes:
ce ma doare ca unii dupa ce se cearta prin unele studiouri apoi pleaca zambind amandoi ( nu cred ca in cazul de fata :"> )....
am 22 de ani nu am fost la vot pana acum si nici nu cred ca voi merge prea curand ... cred ca as putea scrie o carte ... cu postul asta ...
mai uitati-va odata http://www.youtube.com/watch?v=E97LmSdA45g ... la vot ...
Filmuletul ala e doar unul din motivele pt. care urasc tiganeala din campaniile electorale...
Ca sa nu mai mentionez ca mai nou cadourile electorale sau extins la sticle de vin la 3 lei bucata si telefoane mobile bune de folosit pe post de hartie igienica... si sa nu uit... mai nou am vazut ceai de musetel cu mecla unui candidat pe ambalaj.
Nu, nu ma duc la vot, nu sunt mandru de asta, dar pur si simplu nu am pe cine sa votez...
LE: Pe asta o stiti?
mergi si anuleaza votul, asa mesajul tau este mai clar decat daca nu mergi