Fals.
Toti fura, asta nu inseamna ca sunt toti hoti.. unii mai fac si cate ceva :))
Versiune printabilă
nu se poate vota oriunde.
din legea 35/2008Citat:
domiciliu – adresa la care persoana fizică declară că are locuinţa principală şi care este înscrisă în actul de identitate;
reşedinţă – adresa la care persoana fizică declară că are locuinţa secundară, alta decât cea de domiciliu şi care este menţionată în actul de identitate;
Art. 8. – (1) Fiecare alegător îşi exercită dreptul de vot în secţia de votare în a cărei listă electorală este înscris, de pe raza localităţii în care îşi are domiciliul sau reşedinţa, cu excepţia candidaţilor care pot vota la una dintre secţiile de votare din cadrul colegiului uninominal unde candidează.
Eu votez.
Daca eu, un om cu capul pe umeri (cel putin asa ma consider), nu aleg pe cel mai bun dintre ei (adica cel mai putin hot, mincinos, nesimtit), la ce sa ma astept de la populatia needucata? N-am chef sa las pe unul cu mai putine cunostiinte sau pe unul platit cu un kg de faina sa aleaga pt mine. (am detaliat si pe blog)
Partea cu "toti sunt hoti" e un efect de turma si lumea crede ca e trendy si iti ofera un aer de superioritate.
Daca nu ai pe cine vota pt. camera deputatilor, intr-adevar Varujan Pambuccian este o alternativa. A ajutat foarte mult sectorul IT&C. El poate fi votat din ORICE colegiu electoral (chiar daca esti din Bucuresti, Cluj sau Suceava). Mai multe aflati pe blogul lui Victor Kapra.
eu l-as vota pe tipul asta :))
http://www.youtube.com/watch?v=E97LmSdA45g
dar din pacate nu candideaza la mine in colegii, toti cei care candideaza si-au facut campanie de rahat spammy cu o multime de pliante aruncate in posta, cu calendare si pixuri date la colt de strada si multe alte chestii pe care nu le-am vrut, deci intra la SPAM. cum nu-mi place spam-ul nici pe net, nici in afara lui n-o sa votez cu nici unul pentru ca nu stiu sa-si faca o campanie moderna.