Odata ce am citit acel articol 22 m-am vindecat. O sa-l retrimit incercand totodata sa il redactez pentru iq-ul lor.
Multam inca odata pentru articol![]()
Situatia sta naspa, am si eu cateva domeni in pending ale calor proprietari nu mai exista (erau firme si s-au desfintat)
Nu e un secret ca vanez domenii bune, asfel incat acum cateva luni am inceput vanatoarea a 5 domenii care erau suspendate pentru 3 luni.
Dupa cele 3 luni am sunat sa le revendic, si au zis ca mai dureaza cateva zile, ca asteapta decizia cerui care a facut sezisarea daca le cumpara el, etc.... am zis ok, pierd domeniile astea dar nui nicmi am altele mai bune care nu mai au proprietar.
Mi-au spus ca tre sa ma duc la registrul comertului sa scot contra cost un document care atesta ca nu mai exista firma, etc .. intra 3 luni in suspendare. Iar eu intre. Si dupa aia sunt primul care poate sa il cumpere iar ei spun ca nu ca scrie pe pagina lor ca il ia care il prinde primul.
Deci daca face un smeker plangerea e primul pe lista, are chiar timp sa se decida daca le cumpara sau nu, daca le fac eu sunt sanse sa alerg sa dau bani si sa ia alt smeker domeniul.
Deci daca e cineva bagat pe la rns si ma poate ajuta am vreo 2 domenii bune pe care as vrea sa mi le insusesc si nu pot, asa ca stau si astept vremuri mai bune cu ele.
Si eu tot de la "vanatoare" am dat peste problema asta. Dar am zis sa fiu baiat cinstit si sa urmez procedurile corecte.
.. ca puteam sa fac precum Mitnick si ma alegeam cu jumate din domenio-sfera romaneasca.
N-ai cu cine..
Iata ce scrie la articolul Cum se anuleaza o cerere de inregistrare pentru un nume de domeniu neplatit? de la Intrebari frecventeRegula de la inregistrare este aceeasi cu cea de la reinregistrare ( indiferent de motiv) si anume "primul venit,primul servit" .Dupa deblocare domeniului, acesta va putea fi reinregistrat, regula de atribuire fiind aceeasi, "primul venit, primul servit".
Ultima modificare făcută de Broscoi; 12th September 2008 la 18:12.
E ceva de genul: E asa da' nu e'asa sau Cum s'o nimeri pe moment
broscoi: stiu de regula aia, dar se pare ca una e pe site alta in realitate
am vanat domeniile
cinemania.ro , dot.ro si inca vreo 3-4 toate cam tot asa de bune
o sa vezi ca au toate acelasi proprietar, si am vrut sa le iau desi trecusera 3 luni dar nu se eliberasera... e cu mare smekerie luarea unor domenii de la ei.
sincer mi-e si frica sa dau prea mult din gura legat de ei ca hop tzop: stiti sa intamplat o eroare si am revandut nu stiu ce domeniu al dvs la domul x si daca vreti sa va judecati cu el sa va redomanditi domeniul.
asa ca prefer sa tac si sa imi vad de ale mele.
poate il cunoaste cineva pe domnul
Bogdan SURDU
Extreme Solutions SRL
ca se pare ca stie mult mai mute despre domeniile astea si cum se pot prelua frumos si fara primul venit primul servit.
dot.ro e super domeniu. Eu am vanat bit.ro.. si tot la smecheri s-a dus.
De fapt din cate am observat sunt de obicei firme si care au relatii bine conturate. Resturile care raman de la ei le ia ceilalti.
Sunt gata sa pariez oricand ca daca ar fi fost sa se aplice "regula primul venit, primul servit" intre mine si myx.. stim cu totii cine ar fi fost "primul".
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)